Vladimir Dugandžić / Cropix
BILIĆ PODRŽAO JOEA

'Modri su najbolji rasplet za Šimunića. Dobit ćemo zadovoljnijeg igrača'

Engleski mediji pisali su da Liverpool nudi 17 milijuna eura za Niku Kranjčara i Vedrana Ćorluku. - Zar mislite da bih sjedio ovdje, da je to istina - otpovrno je Niko Kranjčar
Piše: Dražen AntolićObjavljeno: 01. rujan 2011. 15:25

Nikicu Jelavića želi engleski drugoligaš Leicester. Zadržao se u podužem razgovoru sa Slavenom Bilićem, vjerojatno ga pitao za mišljenje, s mobitela se nije skidao, ali Rangers je upalio crveno svjetlo. Iako nam je Jelavić kazao:

- Nema pojam ni o čemu - i razvukao smiješak od uha do uha.

Engleski mediji pisali su da Liverpool nudi 17 milijuna eura za Niku Kranjčara i Vedrana Ćorluku.

- Zar mislite da bih sjedio ovdje, da je to istina - otpovrno je Niko na znatiželju novinara.

On je ostao s Vatrenima, makar ne igra na Malti. I dalje se nada da bi do utorka i Izraela ipak mogao biti spreman, premda je Bilić kazao da nema šanse.

Izbornik tvrdi da se “groznica mercata” neće odraziti na izvedbu na Malti.

- Jednaka je situacija svima. To je neizbježno. Sjećam se da je Italija 1994. kazala kako nitko neće na SP tko ne riješi status prije priprema. Pa opet su dogovarali transfere i kasnije, primjerice Vieri. Vidite da je kod Nijemaca Mertesacker pregovarao s Arsenalom.

Izbornik u zaključku slučaja Šimunić:

- Pozitivan rasplet dugoročno odgovara reprezentaciji. Dobit ćemo zadovoljnijeg igrača, s većom minutažom i boljom formom. Istodobno, na momcima vidim da to niti malo ne utječe na aktualni rad. Štoviše, interes klubova im godi, on je za njih poticajan.

A bogme se i raduju kad netko napravi dobar posao. Bez zavisti i kalkulacija. Šimuniću je Dinamo svakako najbolji mogući rasplet.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
18. travanj 2024 19:37