ŽDRIJEB U PETAK

MODRI U EUFORIJI Dinamo sada želi Partizan da konačno napuni Maksimir!

Piše: Alen LesičkiObjavljeno: 29. kolovoz 2014. 01:52

Konačno se i Zoran Mamić mogao opustiti. Prvi cilj koji je stavljen pred njega ispunio je na impresivan način. Plašili su nas s bajkama o Petrolulu, a na koncu su Rumunji pali lakše nego je to bilo za očekivati.

- Momčad je uložila enormnu energiju i trud i čestitam im na tome – kazao je Mamić nakon utakmice. Čestitao je i tribinama koje su konačno popunile praznine Maksimira...

- Drago mi je što su prepoznali našu igru i apeliram na sve navijače da dođu i na sljedeće utakmice jer ih Dinamo treba. Pogledajte ostale klubove koliko im znači taj podražaj s tribina, poručio je trener Dinama usput čestitavši Rijeci na plasmanu u skupinu.

- Žao mi je Splita i Hajduka, ali mislim da je naš nogomet bio jako dobro zastupljen u Europi i svi skupa možemo biti ponosni na dosadašnje rezultate.

Što se tiče Petrolula, strateg Dinama istaknuo je veliko zadovoljstvo činjenicom da je momčad ispunila sve zadatke koje je stručni stožer stavio pred njih: - Imali smo nekoliko stopostotnih šansi, a gosti nisu imali neke pretjerano opasne situacije osim one stative.

Rumunji su arhivirani. Pred Dinamom je lijepa jesen.

- Imamo enorman prostor za napredak. Kratko smo zajedno i bit ćemo sve bolji. Mislim da je sada skinut pritisak s naših leđa i probati ćemo se prezentirati na što bolji način, skupljati bodove i pokušati dosegnuti krajni cilj; proljeće u Europi. No, to nije imperativ. Uostalom, zamislite da na ovu momčad još dođu pravi Soudani i Fernandes? Ma bit će tu još puno veselja, obećao je Mamić otkrivši želju svlačionice uoči ždrijeba skupina Europske lige.

Naime, na pitanje želi li Partizan, trener Dinama se nasmijao: - Uoči Petrolula pričao sam s Čopom, koji mi je rekao da je stiglo vrijeme da napunimo Maksimir.

Nije rekao, ali želja je Partizan u Maksimiru!

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
17. lipanj 2024 13:35