foto: Marko Pjaca Instagram
ČEKA SE PRVA VIOLINA

MODRI UOČI OSIJEKA Pjaca počeo s rehabilitacijom, Soudani sanirao ozljedu mišića

Piše: Alen LesičkiObjavljeno: 29. ožujak 2016. 20:05

Nakon što je tijekom pauze ostao na samo šest igrača, Zoran Mamić u utorak je kompletirao momčad i krenuo s pripremom za ligaški susret s Osijekom (nedjelja, 15 sati). Nastupi u reprezentacijama pomogli su “modrima” da zaborave na poraz od Hajduka s kojim se Rijeka vratila u utrku za naslov.

- Malo smo umorni, ali ima dovoljno vremena do Osijeka. Poljud? Ne znam što nam se dogodilo. Nedostajalo nam je par igrača, ali ne smijemo se vaditi na to jer smo objektivno bolja momčad - rekao je Marko Rog i dodao kako unatoč kiksu naslov prvaka neće doći u pitanje.

- Trebamo malo vratiti svježinu nakon što smo se potrošili u reprezentacijama, ali ako ćemo igrati kako znamo bodovi protiv Osijeka ne bi trebali biti upitni

A osim zadovoljstva punim kadrom, u Maksimiru se vesele povratku Marka Pjace. Naravno, ovo ‘povratak’ treba shvatiti uvjetno. Reprezentativac i najbolji igrač Dinama ovog proljeća tek je počeo s rehabilitacijom. Prvo će se družiti s doktorima i fizioterapeutima da bi sljedeći tjedan počeo s laganim fizičkim aktivnostima. Liječnička procjena i dalje je ista. Pjaca bi se trebao vratiti na travnjak početkom svibnja, što je sasvim dovoljno vremena da dosegne formu az Euro. Osim njega, s trčanjem je krenuo i Soudani koji je sanirao rupturu mišića.

U kadru će biti i Fernandes koji je u srijedu vraćen u prvu momčad.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
17. svibanj 2024 13:18