Split 271010. Stadion HNK Hajduka u Poljudu - pomocno igralistePrva HNL - kadeti 7. kolo utakmica: HNK Hajduk - NK Dinamo.Na fotografiji : Herdi Prenga ( broj 5) slavi nakon postignutog pogotka.Foto: Vladimir Dugandzic / CROPIX
 Vladimir Dugandzic / CROPIX
NA SVIM KONTINENTIMA

Modro ljeto u Americi: Dinamo otvara kampove u San Franciscu, Sacramentu...

Ove godine zagrebački klub otvara pet novih kampova, u SAD-u. Radi se o kampovima u koje dolaze mladi igrači željni uspjeha i igranja u zagrebačkom klubu
Piše: Davorin OlivariObjavljeno: 03. travanj 2011. 21:51

Dinamo sprema “ljeto u SAD-u i Kanadi”! Ove godine zagrebački klub otvara pet novih kampova, u San Franciscu, Sacramentu, Torontu, Clevelandu i Milwaukeeju. Radi se o kampovima u koje dolaze mladi nogometaši željni uspjeha i igranja u zagrebačkom klubu. Otvaranje kampova na američkom kontinentu nema samo nogometni, nego i snažni marketinški značaj. U SAD i Kanadu putovat će tri Dinamova trenera mlađih dobnih kategorija, a na dio jednomjesečne turneje putuje i direktor Dinamove škole Romeo Jozak.

- U cijeloj priči važno je napomenuti da Dinamo nema nikakvih troškova, financijska konstrukcija je zatvorena - kazao je Jozak.

Takvi kampovi u Australiji već su doživjeli veliki uspjeh, svake godine u njih dolazi sve više djece i uživaju veliku popularnost. Sljedeće godine će se u Down Under održati i prva Godišnja skupština Dinamove nogometne akademije.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
29. travanj 2024 09:06