Split, 071110.Stadion HNK Hajduka u Poljudu. Prva HNL 14 kolo: HNK Hajduk - NK Zagreb. Na fotografiji: Anas Sharbini i James Dens Maia Da Silva.Foto: Vladimir Dugandzic / CROPIX
 Vladimir Dugandzic / CROPIX
ANAS SHARBINI:

'Morat ću se više kontrolirati...izgubio sam čak mjesec dana zbog gluposti!'

Piše: Jurica RadićObjavljeno: 13. studeni 2010. 13:01

Anas Sharbini, veliki nogometni majstor ili samo igrač povremenog bljeska? Teško je pitanje na koje ni sam Anas ne može dati precizan odgovor.

- Znam koliko mogu i također znam da moram to pokazivati u kontinuitetu. Svjestan sam da trebam ponavljati prava izdanja, a Lokomotiva je odlična prigoda. Pravi teren, utakmice bez pritiska navijača, u Maksimiru ćemo se osjećati kao domaćini s podrškom naših navijača. Da, to bi trebala biti utakmica koja će potvrditi moj izlazak iz krize.

Mnogi su slabija izdanja Anasa vezivali uz Ahmadov izostanak. Ali, sada je i taj 'alibi’ eliminiran.

- Lakše mi je kad je brat sa mnom. Mi smo cimeri na putu, uvijek mi daje podršku. Nije bilo ugodno bez njega, ali vratio se, i to me jako veseli.

Tri susreta je imao stanku zbog prekršaja u utakmici s Varaždinom. Dvije je dobio od disciplinca Vlajčevića, a jednu je imao zbog trećeg žutog kartona. Prethodno je crveni zaradio i u Rijeci. U samo šest dana dvaput je ušao u “nedozvoljene prekršaje”. Kako danas gleda na te tužne dane?

- Baš tužne, dobar opis. Morat ću se više kontrolirati, to mi je jasno. Ne smijem izgubiti živce niti kada me protivnici stalno lupaju po nogama. Neće se više ponoviti, jer time sam ispao iz forme u najboljem trenutku. Šteta, izgubio sam mjesec dana zbog gluposti. Ali sada je najvažnije da nastavimo s pobjedama.

OPŠIRNIJE PROČITAJTE U SPORTSKIM NOVOSTIMA

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
30. rujan 2024 05:37