Screenshot: YouTube
BEZ DLAKE NA JEZIKU

MOŽDA NIJE OSTAVIO PREPOZNATLJIVU IGRU, ALI IZJAVE ĆEMO DUGO PAMTITI Evo što je sve ex-trener Hajduka izgovorio o Dinamu, Ćiri, Vlašiću i ekipi

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 02. prosinac 2016. 21:16

Slovenski trener Marijan Pušnik jučer je napustio kormilo splitskog Hajduka, a u proteklih šest mjeseci je nerijetko znao skrenuti pažnju javnosti svojim izjavama.

Evo nekih od njih:

O DOVOĐENJU IGRAČA

Prvi bira Dinamo, druga Rijeka, treći onaj tko ima novac, pa tek onda mi. Znate zašto me ne vole u Sloveniji? Zato jer me nisu mogli kupiti. Ni menadžeri, ni novinari... Nema novca da ja uzmem nekog igrača, a puno je onih koji su uzimali.

O KADRU

Mi smo svjesni da ne možemo uzeti pojačanja klase A, to eventualno može biti samo Futacs kad ga za mjesec-dva spremimo. Svi ostali, da ih ne vrijeđam, nisu taj nivo. Mi zapravo nemamo ni klasu B, to je eventualno Said.

O DINAMU

Mi nemamo kvalitetu Dinama, ludost je uspoređivati se s njima. Mi moramo dovesti tri-četiri igrača da se možemo boriti s Osijekom, Rijekom, Lokomotivom, pa se polako vratiti na najviša mjesta.

Zagreb, 301116.
SRC Zapresic.
Hrvatski nogometni kup, cetvrtina finala, susret izmedju Inter Zapresic i Dinamo Zagreb .
Na fotografiji: Ali Karimi.
Foto: Srdjan Vrancic / CROPIX
CROPIX

O ĆIRI BLAŽEVIĆU

- Ja slovenski Ćiro? Volio bih da sam bio treći na Svjetskom prvenstvu, da sam bio više puta prvak države, da imam njegov bankovni račun, te da budem živ u njegovim godinama.

NAKON MACCABIJA

- Ostavka? Nema glupog pitanja, ali postoje glupi ljudi. Kada je 20.000 gledatelja na poljudskom stadionu zadovoljno pobjedom protiv Maccabija, kukavički bi bilo dati ostavku na mjesto trenera.

O VLAŠIĆU

Od njega su prerano napravili zvijezdu i sad je pod velikim pritiskom. Nedavno sam mu kazao: “Nikola, zašto se ne smiješ, mlad si, imaš dobru plaću, igrač si Hajduka, uživaj u nogometu.” Treba ga pustiti i vidjet ćete kakav će igrač biti.

Ante Cizmic / CROPIX
CROPIX

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
09. svibanj 2024 16:50