Jure Mišković / Cropix
NEZADOVOLJNI SUĐENJEM

'Na Hajduku se nitko neće iživljavati! Pitamo se jesu li neke stvari samo slučajnost?!'

Piše: Alen OrlićObjavljeno: 01. kolovoz 2011. 17:33

Milo Nižetić, Hajdukov član Uprave, u ponedjeljak je dao izjavu, ali nije direktno udario po Pristovniku, ni po onima koji povlače konce u HNL-u.

- Da bi se pobijedilo u gostima, treba zabiti, dati gol više, ali i disati kao jedan, a to se nama u Zadru nije dogodilo. Pojedinci su podbacili, a Zadar nas je dobio borbenošću i agresivnošću, taktički su odigrali perfektno. I treba im čestitati na toj pobjedi - rekao je Nižetić.

O suđenju, Pristovniku, nanesenoj šteti i ponavljanju iste priče od lani Nižetić je govorio u rukavicama.

- Poručujemo da se na Hajduku nitko neće iživljavati! Opetovano se događaju neke stvari, a pitanje je je li to slučajno?! Naši navijači nam mogu biti porotnici jer u tri domaće utakmice gledat će nas 80 tisuća gledatelja na tribinama, a možda upravo to nekome smeta i to žele uništiti. Spremni smo nositi se s pritiskom očekivanja naših navijača, a od mjerodavnih tražimo isključivo jednak tretman, nikakvu milostinju. Nećemo dozvoliti rušenje atmofere! Mobilizirat ćemo se i još više, a brojnost naše publike na tribinama najvažnije je mjerilo onoga što radimo - poručio je Nižetić.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
24. rujan 2024 19:18