MIŠKOVIĆ MISLI OZBILJNO

Na Kantridi se stvara neka nova Rijeka - počeli pregovori s Bjelanovićem i Kneževićem!

Inače, Rijeci je u moru splitskih igrača postao zanimljiv još jedan. Iskusni veznjak, neupitna i dokazana kvaliteta - Srđan Andrić
Piše: Daniel VukušićObjavljeno: 20. svibanj 2012. 17:31

Mnogi odlaze, još nitko nije doveden, ali Damir Mišković i Srećko Juričić udarili su temelj novoj Rijeci pa ma kakvu momčad složili. Elvis Scoria sljedećeg će tjedna potpisati ugovor (vjerojatnije na godinu nego na dvije) i lijepi dio mirnog sna je osiguran.

Predsjednik je tu vijest popratio s osmijehom i dodatkom:

- Elvis ostaje, normalno. Zar ste uopće sumnjali hoću li to riješiti?! - smijao se Mišković, koji je stigao u Rijeku i najvjerojatnije će ostati do kraja vikenda. Posla ima, ne samo što se mercata tiče.

No, prijelazni je rok javnosti daleko najzanimljivija tema, a uz potvrdu Scorijinog ostanka klupska je vrhuška objavila još neke zanimljive i obećavajuće informacije: Rijeka pregovara s Darijom Kneževićem i Sašom Bjelanovićem! Povratak odličnog stopera i dolazak jednako takvog napadača značili bi silan plus u stvaranju momčadi koja iduće sezone treba biti među prve tri-četiri u Hrvatskoj. Kneževiću je 30, a Bjelanoviću 32 godine, obojici ovog ljeta istječu ugovori. Točno ono što treba Rijekinoj mladosti i točno ono što Uprava želi, dokazanu kvalitetu bez plaćanja odštete.

- U kontaktu smo s Bjelanovićem i Kneževićem, to je za sada sve što se može konstatirati, a definitivni rasplet pregovora će se, predviđam, dogoditi u sljedećih desetak dana - kaže sportski direktor Juričić.

Bilo je prometno jučer u direktorovu uredu. Evo i rezimea, ime po ime...

- Pričao sam s Drpićem, nismo se odmah našli, ali još ćemo razgovarati. S Lisjakom je riječ bila o budućnosti, tj. mogućem produženju ugovora koji mu prestaje u ljeto sljedeće godine. Sa Stepčićem smo se rastali i on više nije Rijekin igrač, a Pilčiću je ostavljeno da odluči - nastavak posudbe u Grobničanu ili raskid.

Još nema (a vjerojatno neće tako brzo ni biti) novosti oko moguće prodaje Kreilacha i Salčinovića. Inače, Rijeci je u moru splitskih igrača postao zanimljiv još jedan. Iskusni veznjak, neupitna i dokazana kvaliteta - Srđan Andrić.

Bjelanovićev agent: Još ništa nije potpisano!

Danilo Caravello, agent 32-godišnjeg hrvatskog nogometaša Saše Bjelanovića, napadača talijanskog drugoligaša Verone, prokomentirao je za portal SerieBnews.com glasine o Bjelanovićevom povratku u Hrvatsku...

Proteklih dana su neki hrvatski mediji pisali o Bjelanovićevom transferu u Rijeku. Iskusnom Zadraninu ostalo je do kraja sezone pokušati izboriti sa svojim klubom plasman u Seriju A:

- Još je prerano govoriti o mogućem Sašinom transferu, jer on želi dati doprinos plasmanu Verone u prvu ligu. Kada se prašina slegne, vidjet ćemo kako stoje stvari na tržištu. Mogu potvrditi da postoji zanimanje za Sašu, iz Hrvatske ili i iz drugih zemalja. No, još ništa nije potpisao - veli Caravello.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
02. svibanj 2024 19:44