RONALD GORSIC/CROPIX
UVERTIRA GRADSKOG DERBIJA

Na Lokomotivu ide šareni sastav? ‘Imamo gust raspored, možda će svi dobiti minutažu‘

Lokomotiva i Dinamo igrat će u petak od 21.05 sati u Kranjčevićevoj ulici bez gledatelja.
Piše: Sportske novostiObjavljeno: 11. lipanj 2020. 12:48

Dobro je krenuo Igor Jovićević na klupi Dinama u službenim utakmicama. Pobjeda protiv Varaždina kao prvenstvenog fenjeraša nije neki podvig, ali u situaciji kada debitiraš na klupi prvaka je itekako važna. Svjestan je toga i on sam uoči gradskog derbija koji će se u petak odigrati u Kranjčevićevoj. Bit će to dvoboj Lokomotive i Modrih na europskoj razini, iako bez prisutstva gledatelja.

- Lokomotiva je odlična momčad. Plasman u finale Kupa protiv je njihovu kvalitetu. Protiv Osijeka u prvenstvu to nije bila njihova prava slika, očito je došlo do pražnjenja nakon polufinala Kupa. Oni će dati sve od sebe da dobiju Dinamo, ipak je to gradski derbi. Mi želimo biti odlučni i angažirani. Imamo gust raspored, možda će i svi igrači dobiti određenu minutažu - najavio je Jovićević.

Prvo poluvrijeme u Varaždinu je putokaz, onako Dinamo treba izgledati ako misli biti na tragu novog ulaska u skupine Lige prvaka. Naravno, daleko je sve to zajedno još od prave forme, ali ako je suditi po prvih "pravih" 45 minuta nakon korone, stvari izgledaju dobro.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
19. travanj 2024 02:31