RONALD GORSIC/CROPIX
U potrazi za prilikom

Na Maksimiru nije dobio priliku, a sada seli na Otok!? Dinamu stigla ponuda kluba koji je pomogao Biliću

Sigurno nije zaboravio zabijati, treba mu, kako to obično biva, samo jedan pogodak da se ‘otvori’
Piše: Davorin OlivariObjavljeno: 15. rujan 2020. 07:55

Sandro Kulenović (20) ima ponudu Barnsleyja, kluba iz Championshipa. Već je stigla u Maksimir, a sad je na klubu odluka hoće li je prihvatiti ili ne. Postoje dvije opcije, jedna je posudba, a druga je kupnja.

Iznos koji je Barnsley ponudio Dinamu za Kulenovića još nije obznanjen, ali saznajemo da je vrlo solidan. Barnsley je inače klub koji je pomogao Slavenu Biliću da se sa svojim WBA plasira u Premiership jer je u posljednjem kolu pobijedio glavnog konkurenta Slavenove družine, Brentford.

Kulenoviću ne ide, pa ne ide u Dinamu. Nikako da postigne pogodak, baš je uletio u crno razdoblje. Kad i uđe u neku šansu, vratari su raspoloženi, obrane njegove udarce. Stigne takvo vrijeme kad jednostavno neće... Međutim, Kulenović sigurno nije zaboravio zabijati, treba mu, kako to obično biva, samo jedan pogodak da se ‘otvori’.

image
DAMIR KRAJAC/CROPIX

Uostalom, to vjeruju i u Barnsleyju kad su odaslali ponudu. Realno, bilo bi dobro za Kulenovića promijeniti sredinu, da se odmakne od Maksimira i proba u Championshipu. Teško da će u plavom domu pokraj Brune Petkovića, Marija Gavranovića i Komnena Andrića dobiti preveliku minutažu, pravu priliku.

Mlad je, pred njima je budućnost, vjerojatno bi odlazak na Otok bio pravi pogodak. Koliko znamo, Kulenović bi rado u Barnsley, ali odluku donosi Dinamo. Vidjet ćemo što će se događati idućih dana...

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
26. travanj 2024 04:29