Sportski direktor Hajduka Ivan Kepčija
 PAUN PAUNOVIC/CROPIX
ODBILI I KLUB IZ LIGE PETICE

Na Poljudu otkrili kako je propao dogovor Dinama i Hajduka: ‘Dobio sam poziv kolege Zorana Mamića...‘

Sportski direktor Hajduka Ivan Kepčija iznio je niz zanimljivih detalja iz prijelaznog roka na Poljudu
Piše: Jurica RadićObjavljeno: 18. listopad 2020. 22:59

Uoči susreta sa Šibenikom sportski direktor Hajduka Ivan Kepčija otkrio je što se događalo u posljednjim danima ljetnog prijelaznog roka.


- Odbili smo ponudu iz Lige petice za Stanka Jurića. Procijenili smo da je važan igrač za momčad i da ponuda nije adekvatna njegovoj vrijednosti - kazao je Kepčija u razgovoru za klupsku TV emisiju pred utakmicu sa Šibenikom.


Još je Kepčija dodao kako je Hajduk imao ponuda za tri igrača osim Jurića.


- Bilo je interesa za Čolinu, Vuškovića i Nejašmića, ali nije trenutak za njihovu prodaju.


Podsjetimo, u ljetnom mercatu Hajduk je prodao Juranovića, Ismajlija i Beširovića, dok su Tahiraj i Pršir dobili raskid ugovora bez odštete.


Upitan je Kepčija i za temu interesa Dinama za Jaira.


- Dobio sam poziv kolege iz Dinama, Zorana Mamića. Imao je verbalni upit za Jaira. Odgovorio sam mu da nisam sklon takvoj opciji, ali da ću vidjeti kako razmišljaju čelni ljudi kluba. Potom je klub zauzeo stav da nema smisla prodavati Jaira i time sebe oslabiti, a pojačati direktnog konkurenta. Pritom moram naglasiti kako je Jairo vrlo korektno prihvatio taj stav kluba. Igrači u takvim situacijama znaju štrajkati, znaju raditi probleme, međutim brazilski napadač i njegov agent su imali razumijevanja za klupski stav.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
02. svibanj 2024 03:23