Cropix
NOVO KRILO

NA POLJUDU PREDSTAVILI SVOJU NOVU SEDMICU 'Znam da sam došao u najveći hrvatski klub, Marko mi je pričao o svemu! Oduševila me atmosfera i energija!'

Piše: Slobodna DalmacijaObjavljeno: 17. siječanj 2018. 20:22

Nakon uspješno obavljenih liječničkih pregleda mađarski krilni igrač Ádám Gyurcsó potpisao je danas ugovor s Hajdukom, piše Slobodna Dalmacija.

Dvadesetšestogodišnji Gyurcsó stigao je na posudbu (s pravom otkupa ugovora) iz poljske momčadi Pogon Szczecin za koju je ove sezone upisao 20 nastupa (dva gola). Godinu ranije je za Pogon upisao čak 41 službeni nastup (12 golova).

Ádám je karijeru započeo u klubu Tatabanya nakon čega je igrao za Videoton s kojim je osvojio naslov prvaka Mađarske (trener Joan Carrillo). Igrao je i za Kecskemet.

Za A reprezentaciju Mađarske upisao je 18 nastupa (tri zgoditka). U Hajduku će nositi dres s brojem 7, a suigračima bi se u Beleku trebao priključiti tijekom četvrtka.

- Puno mi je lijepih stvari Márkó Futács ispričao o suigračima, momčadi ali i cijelom Klubu. Znam da sam došao u najveći hrvatski klub i da su očekivanja velika. Ali ja sam spreman na rad, veselim se i činjenici da je sve uspješno prošlo i da ću se sutra u Turskoj priključiti svojim novim suigračima - kazao je nakon potpisa ugovora s Bijelima novi Hajdukov krilni igrač Ádám Gyurcsó.

- Hajduk ima dobru momčad, gledao sam nekoliko utakmica kad sam se pripremao za dolazak u Split. Oduševila me i atmosfera i ta energija oko Kluba o kojoj mi je i Marko govorio. Klupske ambicije znam, a ja ću već od prvog treninga činiti sve da ugradim svoj doprinos u ostvarenju svih ciljeva.

Ádám je tijekom utorka i srijede u Splitu uspješno obavio liječničke preglede, potpisao ugovor te u četvrtak polazi u Hajdukovu bazu u Beleku.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
18. travanj 2024 19:54