Jens Gustafsson
 TOM DUBRAVEC/CROPIX Cropix
POTPUNO HLADAN

Na Poljudu smo kroz godine vidjeli svašta, ali ovako nešto od trenera Hajduka do sada još nismo vidjeli

Šveđanin je fokusiran samo na svoj rad koji će mu biti jedini temelj za ostanak u Hajduku
Piše: Jurica RadićObjavljeno: 23. listopad 2021. 13:54

Smiren i profesionalan bio je Jens Gustafsson u razgovoru s novinarima pred Goricu. Bez ijednog ironičnog odgovora, bez preskakanja pitanja. A nije bilo sve tako jednostavno i lagano, jer spomenuo mu se i nasljednik, pisanje navijača po društvenim mrežama.... Bilo je raznih i različitih pitanja, ali Gustafsson se nije zbunio ni uznemirio. Dapače, na sva pitanja je odgovarao sa istim gardom.

Drukčiji od toliko viđenog na Poljudu, jer toliko smo se toga potpuno oprečnog nagledali u zadnjih nekoliko desteljeća u novinarskom plavom salonu. Ali, Gustafsson se postavio profesionalno, svjestan situacije i pritiska sredine u kojoj živi. Nije krivca tražio u novinarima, navijačima, nije se pitao "tko iza kojeg pitanja stoji".

Takav je bio i proteklih mjeseci, isti u pobjedama i porazima. Jedino smo na press konferencije poslije eliminacije u Kostanayu primjetili potištenost, a u svim ostalim dvobojima je bio maksimalno hladnokrvan. Nema sumnje, čovjek sasvim drukčijeg mentaliteta. Fokusiran na svoj rad koji će mu jediniti biti temelj za nastavak posla u Hajduku. Šveđanin na mediteranskom jugu.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
18. listopad 2024 18:19