DOVELI SU GA BESPLATNO

Na pomolu sjajan posao hit-momčadi HNL-a: Stigle im dvije konkretne ponude od čak 10 milijuna kuna!

Iz izraelskog prvenstva stigle konkretne ponude za senegalskog napadača
Piše: Toni RoićObjavljeno: 19. kolovoz 2020. 16:23

Iako je odlazak iz Gorice Kristijana Lovrića potenciran kao siguran, još se to nije dogodilo, a početkom ovoga tjedna na stol čelnika Gorice stigle su dvije ponude za senegalskog napadača Cherifa Ndiayea.

Poslali su ih zadnjih godina dva najuspješnija izraelska kluba Maccabi Tel Aviv i Hapoel Beer Sheva, koji su spremni Velikogoričanima platiti do 1,5 milijun eura odštete.


Predsjednik Črnko i sportski direktor Nikoličius nisu u startu odbili pregovore s Izraelcima, ali su im naglasili kako ne žele žuriti s transferom jer imaju informacije da će uskoro stići ponude iz Turske, koje bi mogle biti i financijski povoljnije. Reklo bi se da su to slatke brige za Goricu, ali najvjerojatniji odlazak Ndiayea potencira i što hitniji pronalazak zamjene za njega.


Dugo je u opticaju za dovođenje njegov sunarodnjak Matar Dieye, koji je prošlu sezonu igrao u Ukrajini, ali kako je slobodan igrač ima mnogo ponuda. Osim Gorice love ga belgijski Club Brugge i Mechelen, azerbajdžanski Neftči, egipatski Pyramidas, kao i neki švicarski klubovi, što znači da ga neće biti lako dovesti u Veliku Goricu.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
22. travanj 2024 21:30