Brylian Aldama
 HNK RIJEKA FACEBOOK SCREENSHOT
NOVI RIJEČKI ZLATNIK?

Na Rujevicu je stigao najperspektivniji igrač egzotične zemlje, na aerodromu priređen svečani doček

Riječanima se njegovim dovođenjem otvara mogući izlazak na nova nogometna tržišta.
Piše: Sportske novostiObjavljeno: 02. travanj 2021. 17:27

Brylian Negietha Dwiki Aldama ime je novog igrača Rijeke! Vjerojatno za ovog 19-godišnjaka još niste čuli, ali radi se o najperspektivnijem igraču iz Indonezije. O dolasku Aldame pregovaralo se već mjesecima, još je u studenom sve bilo na "sutra dolazi", ali sve skupa se malo oduljilo...

Indonezija je zemlja od 267 milijuna stanovnika, a ovaj će daroviti mladić pokušati svoje nogometne vještine prikazati pred novim trenerom Goranom Tomićem, uz povremene nastupe za juniorsku momčad.

Rijeka je ovim potpisom sebi priskrbila veliku stvar, potencijalno i izlazak na neka nova tržišta, ako se posao s Aldamom razvije u dobrom smjeru. Ponikao je u klubu Persebaya iz njegove rodne Surabayje, a Bijeli na ime transfera, što je jako važno, nisu morali posezati duboko u blagajnu.

Aldama igra na poziciji veznog igrača, a danas ga je po dolasku na zagrebački aerodrom dočekala i delegacija iz indonezijskog veleposlanstva u RH. Ugovor je potpisan do ljeta 2022. godine, a Aldama je do sad nastupao za svoju reprezentaciju do 19 godina, za koju je u 11 nastupa zabio jedan pogodak.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
01. svibanj 2024 23:54