Drago Sopta / Cropix
SLAVEN BILIĆ

'Naći ću se s Redknappom u Londonu i reći ću mu koliko su Ćorluka i Kranjčar dobri'

Piše: Dražen AntolićObjavljeno: 19. studeni 2010. 13:00

Niko Kranjčar postao je talisman Kockastih, Vedran Ćorluka nezaobilazan je član obrambenog reda, Stipe Pletikosa senator i generator pozitivnog ozračja. Tri bitne karike tavore u Tottenhamu, nastavi li se ovako, zaključit ćemo da - trate najbolje godine. Hoćete li se uputiti na Otok i popričati s Redknappom?

- S Harryjem sam često u kontaktu, ali otići ću u London i naći se s njim. Kakvu će korist taj razgovor donijeti? Jedino što meni može otvorenije reći nego igračima “ja njih ne vidim” ili “ja njih vidim u momčadi”. No, moramo biti svjesni da mu ne mogu kazati “stavi ih”. U prilici sam ih nahvaliti koliko su kvalitetni u reprezentaciji, ali on odlučuje. Gledajući Ćorluku i Kranjčara s Maltom, odnosno Niku u tri posljednje utakmice, svi bismo prihvatili, uključujući i mene - neka nikad više ne igra niti za jedan klub. Ako kod nas nastavi na isti način. Kranjčar igra fantastično, najbolje u karijeri - Izjavio je Slaven Bilić.

I Kranjčar sam ističe da ovako moćan i ubojit nije bio...

- Mnogo se toga vidi na treningu. Kad kažem da ćemo završiti sa tri puta po 5 minuta igre, koja je dosta zahtjevna, Niko pita “može li četiri”. Obožava nogomet, on ne bi da trening završi. I zato mogu zamisliti kako ga frustrira što de facto duže razdoblje u klubu samo trenira. Iako ga Harry hvali. I njega i ostale naše - rekao je Bilić.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
28. svibanj 2024 12:16