Jakov Prkić/CROPIX
BUĐENJE HAJDUKA

Nada umire posljednja: Ibričić nije jedina želja, na Poljudu nisu odustali niti od Šimunića!

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 20. kolovoz 2011. 18:56

I dok je dovođenje Ibričića trenutačno u prvom planu, nisu na Poljudu zaboravili niti na Joea Šimunića. Još prije dva mjeseca spominjala se mogućnost da dođe u Hajduk, od tada nije bilo novosti. No, ponovno je živa mogućnost da iskusni stoper napusti Njemačku i konstantnost igranja potraži drugdje, opet je oživio i taj interes Hajduka.

Bijelima bi eventualne pregovore mogao zakomplicirati Dinamo, po svemu sudeći budući sudionik Lige prvaka. Ne može se Hajduk po platežnim mogućnostima mjeriti s rivalima, ne može Šimuniću ponuditi niti igranje u Europi. Svjesni su čelnici Bijelih da je Dinamo u prednosti, no, ne znači to da su odustali od Šimunića. Vjerojatno će zaigrati na kartu velikog kluba, magičnog bijelog dresa i beskompromisne navijačke podrške koja se Joeu toliko dopala za vrijeme utakmice Hrvatske i Gruzije.

Nada umire posljednja, sve je moguće pa tako i da Hajduk dovođenjem obojice igrača, Ibričića i Šimunića, baci rukavicu u lice favoriziranom Dinamu. Bio bi to dokaz da se budi uspavani div sa Poljuda.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
19. svibanj 2024 06:39