Antonio Mirko Colak i trener Simon Rožman
 MATIJA DJANJESIC/CROPIX
INTENZIVNI PREGOVORI

Najbolji strijelac HNL-a napušta Hrvatsku, Andrijašević zbog plaće ‘na čekanju‘, vraća se sjajni vratar?

Rijeka bi u sljedećim danima trebala raspetljati nekoliko zanimljivih priča ljetnog prijelaznog roka
Piše: Damir DobrinićObjavljeno: 19. kolovoz 2020. 09:00

U subotu je sve bilo dogovoreno. Zadovoljan je bio Franko Andrijašević jer mu je Gent “produžio” posudbu, sretan je bio trener Rijeke Simon Rožman jer će i dalje imati igrača oko kojega će se vrtjeti ofenzivna igra. Predsjednik Rijeke Damir Mišković bio je zadovoljan obavljenim poslom. Naglašavao je, međutim, iz iskustva, da će sve biti riješeno kada se sve stavi na papir i sve tri strane stave svoj potpis... I zapelo je!


Problem je kao i uvijek nastao oko - novca. Oko Andrijaševićeve “belgijske plaće” za vrijeme koronavirusa. Gent i Andrijašević, smatraju na Rujevici, to moraju riješiti... Na potezu je Andrijašević, a Rijeka čeka rasplet. Navodno bi Rijeka trebala to podmiriti, ali za sada je pat pozicija. U pitanju je više od sto tisuća eura. Konačno rješenje dobit ćemo idućih dana.


Antonio Mirko Čolak, prvi strijelac HNL-a prošle sezone, u petak će predvoditi riječki napad u susretu s Lokomotivom u Kranjčevićevoj. Čolak je na odlasku, ali Riječanima se ne žuri, neće ga pustiti dok ne postignu željenu cijenu transfera. Pet milijuna eura.

Trenutačno su sve intenzivniji razgovori s Dynamom iz Kijeva. Njegove najvjerojatnije nove destinacije.


Vratar Nevistić, jedan od najboljih čuvara mreže prošle sezone u HNL-u, nije u prvom kolu branio za Varaždin, gdje je bio na posudbi. Mogao bi se vratiti na Rujevicu ako Riječani prodaju Pandura, za kojega ima dosta upita...

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
25. travanj 2024 19:32