Josip Drmić

 MATIJA DJANJESIC/CROPIX Cropix
POSAO JE GOTOV?

Najbolji strijelac HNL-a ne ide nikuda? Mišković otkrio: ‘Drmić ostaje, osim u jednom slučaju...‘

Švicarac bi i u sezoni 22/23 trebao nositi dres Rijeke: ‘Ne vjerujem da će u Dinamo ili Hajduk.‘
Piše: Sportske novostiObjavljeno: 21. prosinac 2021. 12:52

Predsjednik riječkog prvoligaša Damir Mišković gostovao je u emisiji "Tribine" lokalne televizijske postaje Kanal Ri. U polusatnom razgovoru dotaknuo se mnogih tema, od trenutnog položaja na ljestvici, transfer-politike na zimu, poslovanja kluba pa do razmišljanja o pokojem novom trofeju...

Najbolji strijelac HNL-a, Josip Drmić, po predsjednikovim riječima, ostaje u klubu i čitave iduće sezone, osim...

- ...ako ne dođe neka nemoralna ponuda. Nislim da se ne vraća se u Englesku. Dinamo i Hajduk? Ne vjerujem da će tamo otići - kaže Mišković.

Rijeka je dakle, trenutno na diobi prvog mjesta ljestvice, zajedno s Dinamom i Osijekom tvori trokut vodećih u HNL-u.

- Razmišljamo o prvenstvu i kupu! Nama je clj da izborimo Europu, a onda 'ajmo pokušati nešto više. U polufinalu smo kupa, moguće je da osvojimo Kup, već smo sada u prvenstvu praktično osigurali Europu. Za nešto više trebalo bi nam više razmijevanja i podrške - veli predsjednik Rijeke.

Kako komentira relativno slabu posjetu na Rujevici unatoč dobrim rezultatima?

- Uvijek je prisutno jezgro od tri tisuće ljudi koji nas stalno bodre. Hvala im na tome! Vjerujem da smo im se odužili dobrim igrama i rezultatima. Ne razumijemo zašto nema više ljudi, zašto nemamo prosjek od pet, šest tisuća. Vidjet ćemo sljedeće sezone, radimo na tome što trebamo mi napraviti da bude više ljudi. Treba nas biti puno više na utakmicama. Drugi smo prema posjećenosti u HNL-u, ali to nije ono što očekujemo. Želimo da Rujevica bude punija, mislim da Rijeka zalužuje više. Ni u šampionskoj godini prosjek nije bio puno veći - veli Mišković.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
02. svibanj 2024 04:56