CROPIX
A ŠTO JE S ĆORIĆEM?

NAJINTRIGANTNIJE PITANJE DERBIJA - KAKO ĆE IZGLEDATI 'BUGARSKI' DINAMO PROTIV HAJDUKA? Bitni veznjak je ispao, u napad se vraća zaboravljeni napadač?

Piše: Tomo NičotaObjavljeno: 01. listopad 2016. 13:02

Kako će izgledati Dinamo Ivajla Peteva na njegovoj premijeri? Pitanje koje mnogi postavljaju, ali to se još ne zna, Bugarin tek hvata konce momčadi.

Nakon prvog treninga koji je, kao i svaki prvi trening, tek međusobno opipavanje pulsa između trenera i igrača, malo se toga zna, u petak poslijepodne bio je drugi trening, a tek će u subotu, vjerujemo, Petev konačno odlučiti. Problema ima, uvodni su trening propustili Šitum i Pavičić, s time da je Pavičićeva situacija ozbiljnija. Ozlijeđen mu je mišić i on je upitan za derbi.

Vjerojatno je da će desnog beka opet igrati netko od dvojca Matel - Stojanović, oni su se vratili treninzima, u napadu bi mogao zaigrati Angelo Henriquez. Pitanje je još hoće li u udarnoj momčadi biti Ante Ćorić ili će u derbiju ući s klupe. No, pričekajmo subotu, čak i nedjelju, ne znamo još kakav je Bugarinov način, čeka li kao neki prethodnici do zadnjeg trena sa sastavom i krije li ga čak i od nogometaša, ili svoje namjere otkriva puno ranije?

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
28. travanj 2024 02:27