Mujakić udara Lulića
 SCREENSHOT Hntv
ŽUTA MINUTA

Najmanja moguća kazna: Hajdukovac dobio 2 utakmice suspenzije i 7.000 kuna kazne za šamaranje na Poljudu

Blagoj kazni vjerojatno je pridonijela i Mujakićeva jučerašnja javna isprika
Piše: Sportske novostiObjavljeno: 09. travanj 2021. 11:48

Nihad Mujakić propustit će utakmice protiv Istre 1961 i Osijeka u idućih tjedan dana zbog crvenog kartona u utakmici protiv Slaven Belupa u srijedu na Poljudu (2:2). Stoper Hajduka kažnjen je s dvije utakmice suspenzije i morat će platiti 7000 kuna, odlučio je disciplinski sudac Prve HNL Alan Klakočer.

Mujakić je zapravo dobio najmanju moguću kaznu, jer su najmanje dvije utakmice supenzije predviđene za izravan crveni karton.

Odluci je vjerojatno pridonijela i Mujakićeva jučerašnja javna isprika, u kojoj je objasnio zašto je krajem prvog poluvremena nakon svađe pored aut-linije udario igrača Slaven Belupa Karla Lulića.

"Ispričavam se prije svega svojim suigračima, stručnom stožeru, cijelom klubu i navijačima. Svjestan sam da moja reakcija nije bila primjerena i da je dovela do rezultata koji nismo željeli. Dogodio se trenutak u kojem sam reagirao neprikladno, suprotno mom odgoju i onome što se od mene očekuje. Trudim se, izgaram i svim srcem borim se na svakoj utakmici za dres koji nosim i klub koji iznimno cijenim i poštujem, ali mladost i moja velika želja doveli su do nesmotrene reakcije. Meni je sada najteže i još želim izraziti žaljenje zbog onoga što sam napravio", napisao je Mujakić

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
30. lipanj 2024 22:15