PAULO NASCIMENTO
NOVI PREOKRET

Najskuplji igrač Dinama svih vremena stiže već na zimu? Modri nastavljaju pregovore s velikim pojačanjem

Iako se činilo da je cijeli posao propao zbog zahtjeva druge strane, sve se ipak ponovo zakotrljalo
Piše: Tomo NičotaObjavljeno: 23. listopad 2020. 20:05

Portugalac Rafael Camacho, pišu portugalski mediji, od neki je dan, zajedno s bivši Rijekinim igračem Stefanom Ristovskim prebačen u B momčad lisabonskog Sportinga. Podsjećamo, radi se o ofenzivcu kojeg su u Maksimiru željeli dovesti ove zime, priznao je to i Zoran Mamić neki dan, a kasnije je ispalo da je već dogovoren posao propao zbog nekih novih Sportingovih zahtjeva. Camacho nije stigao u Dinamo, na kraju su Modri uspjeli od Portugalaca "iščupati" Josipa Mišića, vremena za nove pregovore nije bilo.

Međutim, u petak nam je iz portugalskih, medijskih izvora sletjela informacija da Dinamo nije definitivno odustao od Camacha, štoviše, taj bi igrač na zimu ipak mogao doći u Maksimir. I to ne na posudbu, nego u direktnom transferu koji bi, prema istom izvoru, bio rekordan Dinamov transfer kad su dolasci igrača iz inozemstva u pitanju. Znamo, sve zvuči neobično, nabrijano, kaotično, otkud sad opet Camacho, zašto rekordan transfer?

image
DPI

Ono što jest činjenica, Sporting je čitavo vrijeme inzistirao na tome da za Camacha dobije barem ono što je uložio, a ako znamo da ga je iz Liverpoola doveo za pet milijuna eura, pa ako je doista točno da su pregovori oko njegova dolaska u Maksimir opet aktualni, onda je sigurno da se razgovara o tim gabaritima. Odmah, ili ukupno s bonusima i postotkom nekog kasnijeg Camachova transfera iz Dinama, taj detalj zasad nije poznat.

Iz Dinama zasad nema potvrde mogućeg transfera, a niti menadžer Danko Đikić, koji je iz Portugala u Dinamo već dovodio Tonela, Soudanija, Eduarda, Machada..., a koji je također sudjelovao u operaciji dovođenja Camacha, nije želi ništa ništa komentirati, ni potvrdno ni negativno. Radi li Dinamo uistinu opet na dovođenju Camacha pa svi pušu na hladno s obzirom na zadnja iskustva ili je sve ipak preuveličana priča, otkrit će se ubrzo. Kakva je sve iznenađenja i preokrete ponudio zadnji prijelazni rok, ništa nas ne bi iznenadilo, pa tako niti da Camacho na kraju osvane u modrom dresu.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
19. travanj 2024 15:22