MATIJA DJANJESIC/CROPIX Cropix
SLUŽBENO

Nakon dugih devet godina Rijeku napustio sportski direktor: ‘Odlazim kao najsretniji čovjek na svijetu‘

Ivan Mance napustio je funkciju sportskog direktora u HNK Rijeka, objavili su iz kluba
Piše: SNObjavljeno: 03. lipanj 2021. 09:28

Mance je u Rijeci proveo dugih devet godina, od čega sedam i pol u ulozi zamjenika, odnosno sportskog direktora Rijeke.

"Hvala svima na predivnim trenucima, odlazim iz kluba kao najsretniji čovjek na svijetu. Odlučio sam se za sljedeći korak u svojoj karijeri. Želio bih se zahvaliti svim suradnicima tijekom svih ovih godina", rekao je, između ostaloga, Ivan Mance u oproštajnom intervjuu.

Oglasio se i Rijekin predsjednik Damir Mišković.

"Na početku želim zahvaliti Ivanu Manceu na svemu što je učinio za Hrvatski nogometni klub Rijeka u proteklih devet godina, kako u igračkom dijelu kada nam se priključio na početku naše priče, te sve što je učinio u radu sportskog segmenta zajedno sa Srećkom Juričićem", rekao je Damir Mišković, predsjednik HNK Rijeka.

"Rastajemo se u najboljim mogućim odnosima kao poslovni suradnici, ali prije svega kao prijatelji koji su zajedno ispisali neke od najljepših stranica riječke nogometne priče. Mogu iskreno reći na kraju da nam je žao što odlazi, ali isto tako da ima našu podršku u nastavku svoje karijere. Ono što je sigurno, a i Ivan to i sam zna, da smo mu zahvalni na svemu što je napravio i da su mu vrata Rijeke uvijek su mu otvorena. Rijeka je stabilan i organiziran klub i nastavljamo svoju priču zacrtanim putem kao što smo činili svih proteklih sezona", zaključio je Mišković.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
25. lipanj 2024 11:12