Eros Grezda
 VLADO KOS/CROPIX
KARIJERA NA PREKRETNICI

Nakon mjeseci izbivanja i čak dvije operacije vraća se jedna od zvijezda! Krilni napadi bit će još jači!

Bjelica je naglasio i ponavlja kako silno želi dolazak još jednog središnjeg napadača
Piše: Darko RužićObjavljeno: 04. siječanj 2021. 17:13

Danas ujutro momčad Osijeka krenut će u pravcu Rovinjam u kojem će provoditi pripreme za početak proljetnog nastavka natjecateljske sezone. Polazak autobusa s Bijelo-plavima predviđen je u osam sati, a u njemu neće biti svi, već samo oni koji su iz domaćeg, slavonskog podneblja, s adresama stanovanja u Osijeku ili njegovoj okolici. Ostali, oni s inozemnim putovnicama, u Rovinju će se suigračima priključiti u srijedu.

Bez novih

Za sada još novih lica u rosteru prvoligaša s Drave nema. Kako tvrdi trener Nenad Bjelica, ovaj tjedan ih neće ni biti, iako bi i on sam volio što prije kompletirati onaj kadar s kojim planira u proljeće nastaviti boj za prvenstvene bodove, a i ujesen uspješne igre u Hrvatskome kupu.

- Ambicije su nam velike i ciljevi jednako takvi. Razdoblje priprema u Rovinju iskoristit ćemo da natjecanje dočekamo u optimalnom stanju - kazao je trener Bjelica.

Nakon višemjesečnog izbivanja zbog ozljede, koja je zahtijevala operaciju stopala i to čak dva puta, sa suigračima će opet biti i Eros Grezda. Vlada uvjerenje da će njegovo postupno uvođenje u proces rada ići prema planu i da bi s proljećem i on mogao u krug onih koji će biti sudionici Osijekovih utakmica. On će zasigurno ionako snažnu i kvalitetnu konkurenciju za krilne pozicije napada u Bijelo-plavoj momčadi učiniti još većom. Međutim, sam je Bjelica višekratno već naglasio kako silno želi dolazak još jednog središnjeg napadača.

- Na svim smo ostalim pozicijama u momčadi dobro pokriveni i kvalitetom i konkurencijom, a želim to i u vrhu napada u kojem pravu zamjenu za Ramona Miereza nemam. Vjerujem kako ćemo i to riješiti u drugom tjednu priprema u Rovinju. Razgovarali smo i razgovaramo s nekoliko napadača, njih četiri-pet, ubrzo ćemo donijeti konačnu odluku i nadam se s onim kojeg izaberemo postići dogovor o potpisu ugovora - izjavio je Bjelica.

Brza reakcija

Iako nije otkrio niti jednog od onih koji su u njegovom fokusu, izvjesno je da se na to neće dugo čekati. A jako je bitno što iz sadašnjeg njegovog kadra nitko neće napustiti klub. Barem tako stvari stoje danas, makar i sam Bjelica potiho zbori kako su odlasci mogući i neće ga zateći nespremnog.
- Ode li nam netko, brzo ćemo reagirati i svoje aktivnosti u prijelaznom roku pojačati pa angažirati onog koji bi otišlog nadomjestio kvalitetom - izjavio je Osijekov trener i ujedno i sportski direktor Nenad Bjelica.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
05. svibanj 2024 09:12