NIŠTA OD KNEŽEVIĆA

Nakon Neretljaka na Kantridu stižu Bjelanović, Gabrić, Vranješ, Andrić, Tadić...

Piše: Ivica DevčićObjavljeno: 24. svibanj 2012. 13:24

Sezonu lova na pojačanja u srijedu je službeno otvorio Mato Neretljak. A čini se da će se sportski direktor Srećko Juričić vrlo brzo opet na istom mjestu (press centar Kantrida) družiti s medijima, koji, baš kao i navijači, s nestrpljenjem očekuju nove akvizicije. Neke od njih su najavljene od strane kluba (Jurica Vranješ i Saša Bjelanović), no većina se krije od javnosti.

- Ovih ću dana otputovati u Italiju na razgovor s Bjelanovićem. Bit će to direktan kontakt i vjerujem da postoji velika mogućnost da napadač dođe u Rijeku. Očekujem da ćemo do kraja tjedna zaključiti i posao s Vranješom. U pregovorima smo s još nekim igračima - objasnio je Juričić.

Nije tajna da je prošlog utorka Kantridu posjetio Josip Tadić.

- Odradili smo prvi sastanak. Igrač ima svoje uvjete, a mi svoje. Vidjet ćemo kako će se ova priča rasplesti - kazao je sportski direktor.

Vruća tema posljednjih dana na Kvarneru bio je i eventualni povratak Darija Kneževića. Kako u ovom trenutku iz kuta sportskog direktora izgleda mogućnost da dođe do angažmana bivšeg stupa obrane riječkog prvoligaša?

- Iz razgovora s Dariom nije se dalo naslutiti da u ovom trenutku postoji takva mogućnost - kratko je rekao Juričić i nadodao: - Bez obzira na dolazak Neretljaka, ostaje otvorenim opcija za dovođenjem još jednog braniča.

Iz dana u dan u kuloarima isplivavaju nova imena koja se povezuju s Bijelima. Pa je tako uz već spomenute Ah. Sharbinija, Gabrića, Hrgovića, Andrića, Kukoča, Marčića..., na red došao i branič Kristian Ipša, bivši igrač Varteksa i Energie Cottbusa, čija je posljednja adresa danski Midtjylland.

Iako je postojala mogućnost da Dino Drpić produži svoj boravak na Kantridi, nakon što je pristupio Bijelima tijekom proljetnog dijela sezone, čini se da od toga ipak neće biti ništa. Ne zato jer Riječanima više nisu zanimljive usluge iskusnog braniča, već stoga što igrač, prema riječima sportskog direktora Juričića, nije prihvatio ponuđene uvjete za nastavak suradnje.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
17. svibanj 2024 11:19