Prvo Stanić, a sad i Kepčija
 JAKOV PRKIC/CROPIX
Nove smjene u Hajduku

Nakon Stanića, još jedna ‘žrtva‘ na Poljudu! Otišao je čovjek kojeg je upravo on izabrao...

Funkciju prvog čovjeka struke obavljao je od prosinca 2019. godine, a do razlaska je došlo sporazumno
Piše: SNObjavljeno: 04. studeni 2020. 13:40

Ivan Kepčija od danas više nije sportski direktor Hajduka. Funkciju prvog čovjeka struke obavljao je od prosinca 2019. godine do studenog 2020. godine, a s Klubom se rastaje nakon sporazumnog raskida.

"Bila je čast biti dio kluba, te se zahvaljujem ljudima koji su mi pružili priliku i povjerenje. Unatoč predsjednikovoj želji da nastavimo suradnju, osjetio sam da je trenutak za odlazak te stoga i predložio sporazumni raskid ugovora. Želim se zahvaliti svima na pruženoj suradnji, te zaželjeti klubu puno sreće i uspjeha u daljnjem radu i natjecanju", kazao je Ivan Kepčija na rastanku s Hajdukom.

image
Niti godinu dana nisu izdržali...
JAKOV PRKIC/CROPIX

Hajduk mu je još poručio...

"Gospodinu Kepčiji želimo puno sreće i uspjeha u daljnjoj karijeri!"

Jučer je Mario Stanić postao bivši, a sad se isti scenarij dogodio i sa sportskim direktorom. Logično jer je to čovjek kojeg je izabrao upravo Stanić...

"Inzistirao sam na Ivanu, prva ideja bila je da budem sportski direktor. Međutim, izabrao sam čovjeka koji može dati dodatnu vrijednost Hajduku. U borbu idete s pravim ljudima koji imaju energiju i kvalitetu, a Kepčija je taj" poručio je tada Stanić na promotivnoj pressici.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
19. travanj 2024 18:28