Damir Krajač/Cropix
LUČO IBANEZ PRIZNAO

'Namjera mi je bila da centriram. Pokušao sam to, ali je lopta završila u mreži...'

Kontrolirali smo utakmicu, od početka smo krenuli agresivno i nismo dali Cibaliji da nam zaprijeti. Osvojili smo tri boda i sada se okrećemo Helsinkiju, rekao je Leko
Piše: Hrvoje TomićObjavljeno: 31. srpanj 2011. 13:18

Često su utakmice Dinama i Cibalije, u Zagrebu ili Vinkovcima, bile prepune napetosti, optuživanja sudaca i grubih startova. Ova je bila specifična, ni za vrijeme, a ni poslije utakmice nije ostalo nikakve gorčine. Vinkovčani su priznali Dinamu da je bio bolji.

- Ovakvom igrom nismo mogli ništa. Dinamo je bio bolji, zasluženo nas probijedio. Iako Zagrepčani nisu imali previše prilika, jer je naša obrana igrala dobro, prema naprijed smo bili potpuno bezopasni - rekao je Cibalijin napadač Dino Kresinger, dok je strijelac prvog gola Luis Ibanes priznao da se i sam nasmijao kad je lopta ušla u mrežu.

- Dogovorio sam se s Rukavinom da mu svakiput centriram iz prve, da on natrči i zabije. Pokušao sam to i sada ali je lopta ušla u mrežu. Puno sam išao prema naprijed, takav je bio dogovor, zadovoljan sam svojom igrom, osim u Helsinkiju, igram sve bolje i bolje - rekao je Dinamov Argentinac, dok je kapetan Milan Badelj, koji je ušao s klupe, prokomentirao:

- Pokazali smo još jednom da Dinamo ima širinu da opet bude najbolji u Hrvatskoj.

Jerko Leko se nadovezao:

- Kontrolirali smo utakmicu, od početka smo krenuli agresivno i nismo dali Cibaliji da nam zaprijeti. Osvojili smo tri boda i sada se okrećemo Helsinkiju.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
23. rujan 2024 06:31