LOKOSI O VELIKOM BRATU

'Namještaljka s Modrima ne dolazi u obzir! Mi se borimo za sebe - i ništa od puštanja!

Piše: Hrvoje TomićObjavljeno: 22. rujan 2011. 17:52

Lokomotiva je nakon sjajnog uvoda u sezonu počela padati. Rezultatska se kriza nadvila nad Kajzericu, Lokosi su u posljednja četiri kola dohvatili samo jedan bod. No, u redovima prvoligaša s Kajzerice nema tragova velikoj nervozi. Momčad Marija Tota i dalje se nalazi izvan opasne zone, a pred Plavo-bijelima je najlakša utakmica sezone. Lokomotiva u petak dočekuje Dinamo. Veznjak Lokomotive Mateo Poljak jedna je od važnijih uzdanica Marija Tota, te je u dosadašnjem dijelu sezone skupio sedam nastupa.

Što se događa s Lokomotivom?

- Upali smo u rezultatsku krizu, ali siguran sam kako ćemo se uspjeti izvući iz nje. Do prije dva tjedna svi su nas hvalili, a sada smo kao odjednom zaboravili igrati nogomet. Osobno nisam sklon takvim tvrdnjama. Mi smo u utakmicama protiv Istre 1961 i Zagreba igrali dobro, ali smo svi skupa defenzivno podbacili. Utakmica protiv Splita je bila nekako čudna, stvarno se na terenu osjeti njihovo iskustvo.

Sada vam dolazi Dinamo...

- Dinamo je maksimalno dominantan u HNL-u i po svemu odskače od ostatka lige. Znam kako mnogi gledaju na ovaj dvoboj. Mi smo kao Dinamova 'druga momčad’ i ovo bi trebalo biti namješteno. No, to ne dolazi u obzir. Mi ćemo dati sve od sebe, igrati na granicama svog maksimuma, pa što bude. Nikome nećemo ništa puštati, mi se u ovoj utakmici borimo za sebe.

Možda vas Modri podcijene pa protiv vas zaigraju s mislima na susret u Lyonu...

- Iskreno, ne vjerujem. Dinamo se u dvobojima protiv Real Madrida, pa Varaždina i na koncu Radoboja dodatno napunio samopouzdanjem. A znamo i pristup našeg bivšeg trenera Krune Jurčića, koji ne dopušta nikakvo opuštanje.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
22. rujan 2024 14:23