Mehmet Umut Nayir (drugi s desne strane)
 ANP SPORT/Getty Images
Novi igrač na Poljudu?

Napadač Bešiktaša na meti Hajduka, pregovori su u tijeku: Upoznajte mogućeg novog igrača ‘Bijelih‘

Eliminacija iz Europe nije obeshrabrila Bijele, već okrenula prema jačanju momčadi za prvenstvo
Piše: Jurica RadićObjavljeno: 28. rujan 2020. 22:39

Mehmet Umut Nayir, 27-ogodišnji je napadač Bešiktaša, malo poznat hrvatskoj javnosti, ali uspiju li pregovori Hajduka s tim napadačem uskoro bi mogli više znati o 191 centimetara visokom "špicu". Naime, napadač Bešiktaša otkrio je za turske medije da pregovara s Hajdukom, a s Poljuda također dolaze signali da je splitski klub zainteresiran za centarfora kluba iz Istanbula.

Nayir je pred dvije sezone došao iz Osmanlispora u Bešiktaš, međutim malo je igrao u "crno-bijelima" iz Istanbula, dapače, odmah je proslijeđen na posudbu u Bursaspor s kojim je ispao iz Super Ligi. Vratio se u Bešiktaš prošle sezone, odigaro 17 utakmica zabivši pritom četiri pogotka.

Ove sezone je dvaput ušao s klupe u tri početne utakmice novog prvenstva, a s obzirom da je Bešiktaš već uzeo Aboubakara, a smjera pritom angažirati i bivšeg hrvatskog reprezentativca Nikolu Kalinića, za Nayira će biti sve manje mjesta u Bešiktašu.

Sam igrač je za turske medije dodao kao osim ponude Hajduka ima za njega interesa u Njemačkoj i Belgiji, ali na Poljudu nisu odustali i priča oko angažmana Nayira je još uvijek aktualna s naglaskom da ugovor sa Bešiktašom ima do ljeta 2022. godine što sugerira da bi na Poljud mogai i preko posudbe.

Pritom treba kazati kako je trener Vukas nakon ispadanja iz Europe poručio kako momčad još nije definirana, kako se još gleda prema potencijalnim pojačanjima. Bijeli su u napadu ove sezone već doveli Diamantakosa, ali očito je da eliminacija iz Europe nije obeshrabrila Bijele, već okrenula prema jačanju momčadi za prvenstvo.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
03. svibanj 2024 14:42