GORAN SEBELIC/CROPIX Cropix
Čeka se rasplet

Napadač Istre seli u Gradski vrt odmah? Transfer je već dogovoren, ali na ljeto, a Bjelici se žuri...

‘Vidjet ću još u razgovoru s predsjednikom Sakaljem možemo li Istri ponuditi i neku novčanu odštetu‘
Piše: Darko RužićObjavljeno: 06. veljača 2021. 08:43

Velika je želja Osječana bio Šime Gržan. Ali, Istra 1961 se pokazala tvrdim pregovaračem i nije željela dopustiti odlazak svom najboljem igraču već sada, ove zime.

No, u ljeto mu u Puli istječe ugovor, pa će ga Osijek angažirati bez da će za njegov transfer morati platiti odštetu. U međuvremenu je Gržan s Osijekom potpisao trogodišnji ugovor, koji će stupiti na snagu predstojećeg ljeta. Samo, Nenad Bjelica ga želi odmah u svom kadru, vidi ga kao dodatno pojačanje i prisnaženje mogućnosti ostvarenju visokih ambicija i u Kupu i u prvenstvu. Istri 1961 je zato ponudio što je imao, čak četvoricu igrača iz Osijekovog kadra, ali u Puli time nisu bili zadovoljni. Novac im je daleko draži.

- Vidjet ću još u razgovoru s predsjednikom Sakaljem možemo li Istri 1961 ponuditi i neku novčanu odštetu - obznanio je Nenad Bjelica. Znači, priča o dolasku Šime Gržana ipak nije dovršena, a mogla bi biti i prije ljeta.

Osijek mora pripremiti ponudu, a dakako i Istra 1961 je prihvatiti da bi ovaj potentni napadač zaigrao s Bijelo-plavima već ovog proljeća.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
29. travanj 2024 02:10