Foto: Vlado Kos / CROPIX
JOŠ NIJE POTPISAO PRODULJENJE

NASTAVLJA SE VELIKA NEIZVJESNOST Hajdukov heroj iz Vinkovaca komentirao 'vruću temu': 'Nadam se zajedničkom dobrom rješenju'

Piše: Slaven AlfirevićObjavljeno: 11. veljača 2018. 23:02

Najteži poraz Cibalije u HNL-u, zatim detalj da su zajedno nastupili Hugo Almeida i debitant u dresu Hajduka Michele Šego, a Šego se nije ni rodio kad je već Almeida igrao...

I rođendan Karla Letice, 21., sačuvao je mrežu čistu, netaknutu, to je uvijek posebno dostignuće kad se ne primi gol.

Član Nadzornog odbora Hajduka Ante Šalinović uvijek bdije na gostovanjima i njegovo standardno pitanje "kako vam se čini...", nije izostalo ni ovog puta u Vinkovcima, a nećemo ni kazati da smo govorili kako prvih pola sata nije bilo bajno, ali tko te pita kad je završilo čak 5:0. I to zaslućeno, u sjajnoj partiji ne samo Ohandze.

Zadovoljan je bio i Mario Carević, bivši igrač Hajduka, pa trener u Sloveniji, koji živi u Zagrebu i došao je uživo vidjeti meč...

Ali, sve je to ostalo u zapećku jer glavni je junak – Franck Ohandza, piše Slobodna Dalmacija.

Dugo smo ga čekali pred svlačionicom dok su se hajduci mirno pripremali za polazak kući. Ohandza, vihorni napadač, paker i strijelac dva gola, kao šlag na rođendanskoj torti, rekao je:

- Hvala na čestitkama, ali ja ne želim govoriti o sebi nego o momčadi. Došli smo u Vinkovce pobijediti i to smo uradili. Jedino je to važno, a ne tko je kako igrao. Nije nam smetao ni težak teren, znali smo što nas čeka, teško se bilo kretati po takvom igralištu.

Nije li vam ovo najbolji period u Hajduku otkako ste došli prije dvije i pol godine. Sve vam polazi od noge:

Osmjehnuo se:

- Radim samo ono što volim i na terenu se sjajno osjećam. To je tajna mog uspjeha. Već je prošlo šest mjeseci a da nemam nikakvih problema s ozljedama i sretan sam zbog toga. Kad sam zdrav, sve onda ide lako, svojim putem.

Eto vam opet Caktaša, razumijete se na terenu, duplipas zatvorenih očiju, kao u Norveškoj kad ste dali gol Stromsgodsetu:

- Sretni smo svi što je Caktaš opet s nama i što je odmah zabio gol. Obojica pamtimo meč u Norveškoj i često vrtimo taj film u sjećanjima. Da, dobro se slažemo, sjajno, to smo i ovog popodneva pokazali. Sad nam je najvažnije da pobijedimo Dinamo u Zagrebu ako ikako može. I nadamo se da ćemo u tome uspjeti.

U formi ste, najbolji ste napadač, možda i igrač Hajduka. Iznad svega stoji sjena što vam istječe ugovor na ljeto, a niste ga još produžili. Navijači Hajduka bi vas voljeli gledati i iduće sezone?

- Nemam što posebno reći na tu temu. U ovom trenutku sve je u rukama moga agenta i on je kontaktu s upravom kluba i kad tu bude nekih novosti znat ćemo. Nadam se zajedničkom dobrom rješenju – rekao nam je Ohandza.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
19. svibanj 2024 21:29