Matija Djanjesic / CROPIX
U POTRAZI ZA POJAČANJIMA

NAVALA SKAUTA NA RUJEVICU Talenti iz Rijeke i Hajduka na tribine dovukli niz predstavnika iz europskih velikana, evo tko je sve pratio Jadranski derbi

Piše: Mateo SučićObjavljeno: 18. veljača 2019. 11:58

Mladost i talent koji danas ne manjkaju u momčadima Rijeke i Hajduka privukli su jučer na Rujevicu i veliki broj skauta inozemnih klubova.

Primjerice, Marko Lozo, koji je i dalje najmlađi trener koji je vodio jedan klub (Hajduk) u HNL-u odrađivao je posao za Bolognu koja je očito bacila oko na nekoga iz svlačionice Hajduka. Naravno, nije isključeno ni da će im netko iz riječkih redova skrenuti pažnju na svoje mogućnosti, baš kao ni brojnim dugim skautima. Jučer su na Rujevici tako bili još i predstavnici Udinesea, Leicestera, Evertona, Sampdorije, Borussije Dortmund, Liverpoola, Napolija, Chievo Verone, Atalante i Lillea.

Na Rujevici je jučer bila i jaka delegacija HNS-a predvođena Draženom Ladićem, Ognjenom Vukojevićem i Nenadom Gračanom, dok smo na tribinama vidjei i čitav niz znanih imena iz riječkog (Budan, Budicin, Šarić, Skočić, Ostojić, Weitzer...) i hrvatskog (Cvjetković, Ćale...) nogometa. Iako su ispred HNS-a jučer bili najavljeni i Zlatko Dalić te Marjan Kustić, nismo ih vidjeli za vrijeme utakmice, baš kao ni Zvonimira Bobana kojeg je riječka press služba najavila kao jednog od klupskih gostiju na jučerašnjoj utakmici.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
26. travanj 2024 16:19