Damir Krajač/CROPIX
OPET SKROMAN POSJET

Navijači vrijeđali Zdravka Mamića, a Pokrivaču dali podršku! Belle pošteđen

Piše: Damir DobrinićObjavljeno: 08. ožujak 2012. 15:19

Ni “gostovanje” Dinama u Maksimiru nije privuklo velik broj gledatelja, utakmice koje se igraju za radnog vremena oduvijek su imale problem s posjećenosti. No, s obzirom na trenutačnu klimu teško da bi više ljudi došlo i u nekom pogodnijem terminu.

Posebno se očekivala reakcija najglasijih Dinamovih navijača prema Afrikancu Henriju Belleu, kojeg su na prvoj utakmici u Puli vrijeđali na rasnoj osnovi. Špekulirao se čak da bi u slučaju ponavljanja takvog vrijeđanja utakmica bila prekinuta. Ali, srećom, do toga nije došlo.

Navijači Modrih vrijeđali su izvršnog predsjednika kluba Zdravka Mamića, ali su ipak većinu vremena glasno bodrili dinamovce. Bacili su i nekoliko petardi, no sve u svemu, nekoliko stotina navijača na sjeveru svoj je posao “odradilo” korektno u odnosu na svoja najgora izdanja. “Domaćin” Istra 1961 također je imala svoje navijače, ali tek njih 10-ak, smještenih na južnu tribinu.

Intervju koji je Nikola Pokrivač dao Sportskim novostima, a u kojem se požalio na svoj status u Dinamu, nije ostao bez odjeka. Jučer je na istočnoj maksimirskoj tribini bio izvješen veliki transparent na kojem je pisalo “Nikola majstore, vjerujemo u tebe”. Očigledno bivši hrvatski reprezentativac ima svojih sljedbenika koji mu pružaju punu podršku uz želju da se što prije izbori za svoje mjesto u sastavu Ante Čačića.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
25. rujan 2024 02:27