GORAN MEHKEK Cropix
OŠTRA REAKCIJA

Nekadašnje Hajdučko srce: ‘HNS će žestoko kazniti Petkovića, mogao bi peći pizzu u obližnjoj pizzeriji‘

Ne smiruju se tenzije oko slučaja Jarni/Petković...
Piše: SNObjavljeno: 15. veljača 2024. 21:33

Slučaj Roberta Jarnija i Brune Petkovića glavna je nogometna tema u Hrvatskoj posljednjih dana, a komentar na cijelu situaciju u Dnevniku Nove TV su dali Jerko Leko i Vladimir Balić.

Leko smatra kako si Jarni neke stvari ne smije dozvoliti kao izbornik U-17 reprezentacije, a Balić je imao potpuno drukčije mišljenje.

- Jerko je nešto spominjao riječ ‘obitelj‘, a ja ću vam navesti primjer Davora Šukera koji je ljubio grb Seville dok je bio predsjednik HNS-a, navest ću vam primjer Ćorluke, Dalićeva pomoćnika, koji je govorio za Livaju, reći ću vam o Šikiću koji je kao član Izvršnog odbora sudjelovao u donošenju odluke o otkazu Jarniju, a nedavno je pričao da suci guraju Hajduk. Postoje dvostruka mjerila. Ako smo mi obitelj, a desilo se u Rijeci da navijač jednog reprezentativca proziva onako kako ga je prozivao, onda je obitelj to trebala riješiti kao obitelj, a ne se skrivati 24 sata. Robert Jarni je dijete reprezentacije bez obzira za koga je igrao. Ja ne razumijem što je on trebao reći u toj situaciji - prenosi Gol.hr ono što je Balić, nekadašnje ‘Hajdučko srce‘, rekao u Dnevniku Nove TV.

Leko i Balić su imali različita mišljenja i o pokretanju disciplinske mjere protiv Petkovića.

- Vjerujem da će biti neki ukor ili neka financijska kazna. Klaun ipak nije primjerena riječ, mogao je izabrati neku drugu riječ - rekao je Leko, a Balić je kontrirao:

- Bit ću umjeren u odnosu na ono što mislim. On ne smije spominjati ime Roberta Jarnija jer Jarni je institucija za njega koja se dokazala. Bruno je profitirao na tom obiteljskom putu u Rijeci jer bi on sjedio u reprezentaciji, a Livaja bi igrao. To je sramotna izjava, mislim da će HNS i njemu dati neku žestoku kaznu, on bi možda mogao peći neku pizzu u obližnjoj pizzeriji - smatra Balić.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
27. travanj 2024 05:23