SVAĐA TRENERA I IGRAČA

Nemiri u Hajduku uoči Kupa: Potjerani igrači razbijaju vrata i ismijavaju trenera Balakova!

Piše: Jurica RadićObjavljeno: 23. studeni 2011. 12:03

Tri igrača ponikla u omladinskoj školi Hajduka lagano su sklonjena sa scene. Mario Tičinović, Tomislav Glumac i Dinko Trebotić izbačeni su iz prve momčadi Bijelih.

Nažalost, u Hajduku su se odrekli gotovo cijele jedne generacije. Da imaju rezultat, da imaju neke druge, bolje igrače, pokrili bi pogreške. Ali Balakov nema ni rezultat ni igru, a mlade hajdukovce bez ustručavanja je - u suradnji s Malešom i Nižetićem - iselio s Poljuda. I povratka nema, krenula je borba do „istrebljenja, jer nakon što su u javnost izašle izjave Balakova sa sastanka u svlačionici, predsjednik Maleš je na skupštini dioničara otkrio zašto su potjerana dvojica od trojice mladih reprezentativaca u ponedjeljak poslijepodne.

- Jedan naš mladi reprezentativac nogom je razbio vrata klupskog restorana, a drugi je Balakovu kazao '„kupi kartu za Bugarsku, je li znaš da imaš još samo dva dana ovdje’“. Takvo ponašanje nećemo dopustiti – rekao je Maleš.

Tko su glavni likovi priče, Maleš nije otkrio, ali uzak je krug kandidata. Kao što je mali krug onih koji mogu putem Tičinovića i društva. Jer, sve je manje hajdukovaca na Poljudu.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
13. svibanj 2024 07:26