Ronald Gorsic / CROPIX CROPIX
OBRATIO SE MEDIJIMA

NENAD BJELICA I MISLAV ORŠIĆ UOČI PUTOVANJA NAJAVILI NAJVEĆI HRVATSKI DERBI Dinamov trener komentirao 'cyber okršaj' koji je punio medijske stupce

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 03. ožujak 2020. 15:49

Trener Dinama Nenad Bjelica obratio se medijima kratko prije polaska njegove momčadi u Split. Iskomentirao je novonastalu situaciju glede borbe na društvenim mrežama, ali je temeljni naglasak jasno, stavljen na utakmicu koja se igra u srijedu od 19 sati.

- Pobjeda, želim samo pobjedu. Dat ćemo sve od sebe, mi želimo biti na svom maksimumu, a kada smo takvi onda imamo velike šanse svugdje uzeti tri boda, pa tako i u Splitu - kaže Bjelica, pa dodaje:

- Hajduk? Djeluju mi dobro, hrabro i ofenzivno, zabijaju dosta golova. Igor Tudor im je donio dodatnu energiju koju ima u sebi, znamo i njegov temperament, sve to njegovoj momčadi donosi pozitivnu energiju. I vidi se stabilnost koju je donio Hajduku.

Bjelici će ovo biti jubilarna 100. utakmica na klupi Dinama.

- Po svakoj računici je 100., ako netko to broji drugačije, njegova stvar. U karijeri je bilo 10-15 utakmica koje nisam vodio zbog kazni, ali ja ih sve brojim. Odgoda žalbe? Ja sam iskoristio svoje zakonske mogućnosti, baš kao i Hajduk prije dvije godine kada su žalbama odgodili kaznu o zatvaranju stadiona.

- Volio bih kada bi sve ostalo na tome s društvenih mreža, to je zasad sve simpatično. Hajduk je naš najveći rival i želimo ga pobijediti. Ja sam osobno imao dosta kazni u svojoj karijeri, ovo sutra doživljavam kao novu utakmicu u kojoj moja momčad traži pobjedu. Nema nam samo Marina i Perića, usto što su Šutalo i Gvardiol s mladom momčadi. Svi su na raspolaganju. Što se juniora tiče, želim im svu sreću u Münchenu. Bit će im teško bez Antonija Marina, ali i u Kijevu su bili bez njega pa su uspjeli proći - rekao je Bjelica.

Uoči puta javio se i Mislav Oršić.

- Derbi kao derbi, svi će željeti tu pobjedu. Idemo puni samopouzdanja po bodove. Ovo s društvenih mreža, to su medijske prepirke, nevezano uz bilo koju momčad. O Hajduku? Otkako je došao Tudor igraju jako dobro, bit će teško no nadamo se da ćemo uz našu igru doći do tri boda. Nećemo otkrivati naše tajne kako ćemo do toga doći - rekao je Oršić.

Uskoro opširnije...

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
05. svibanj 2024 06:20