Nenad Bjelica
 ZELJKO HAJDINJAK/CROPIX Cropix
ZADOVOLJSTVO BUJA

Nenad Bjelica otkrio detalje s poluvremena koji su vinuli Osijek do ludog preokreta: ‘To se isplatilo‘

U taboru Bijelo-plavih nisu krili dobre vibracije nakon velike pobjede u Varaždinu.
Piše: Ivica HercegObjavljeno: 26. veljača 2021. 21:00

Izuzetno impulzivno varaždinsku utakmicu proživljavao je trener gostiju Nenad Bjelica. Na kraju bio je prezadovojan preokretom koji je iz ponora njegovu momčad doveo do pobjede:

- Varaždin je bio stvarno bolji u prvom poluvremenu, iznenadio nas je i zasluženo do odmora stvorio prednost. Pod odmorom nismo imali povišenih tonova, smireno smo krenuli i to nam se vratilo i isplatilo. Pokazalo se da je pravi luksuz u momčadi imati igrače poput Miereza i Santinija, što reći nego da smo zadovoljni ovim rezultatom.

Domaći trener Zoran Kastel uzroke poraza svojeg sastava vidio je u spletu nepovoljnih okolnosti tijekom utakmice.

- Sjajno prvo poluvrijeme, ali vrlo rani izlazak Đuraseka bio je za nas veliki problem. Kada je odmah na početku drugog poluvremena morao izaći zbog ozljede raspoloženi Peco bili smo prisiljeni na obranu. Tu nas je Osijek nadmašio dugačkim proigravanjima i ubačajima - rekao je trener Varaždina pa nastavio:

- Siguran sam da ovaj poraz neće utjecati na našu momčad. I dalje naša je zadaća borba za svaki bod, bez obzira na ime suparnika. Protiv Osijeka pokazali smo da se mžemo sa svakim ravnopravno boriti - zaključio je Kastel.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
22. travanj 2024 15:59