Damir Krajac / CROPIX
DINAMOV TRENER ISKRENO

NENAD BJELICA OTKRIO KOGA BI ŽELIO VODITI NAKON EPIZODE U DINAMU 'Želim tamo raditi, to je moj san! Olmo će sigurno završiti u Realu ili Barceloni...'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 13. veljača 2020. 12:54

Iako se nogometaši Dinama ovoga proljeća, za razliku od lanjskog neće naći u europskim nadmetanjima, trener Nenad Bjelica i dalje je vrlo tražen kada su u pitanju intervjui, dakle prostor u stranim medijima. Veliki intervju strateg Modrih dao je za internetske stranice njemačke televizije Sport1. U njemu je objasnio da je vrlo lako mogao postati šefom struke nekog njemačkog kluba.

- Jednom sam gotovo završio u Bundesligi, ali na kraju to nije uspjelo. Sada sam u velikom klubu gdje se mogu jako dobro razvijati. Ali u nekom trenutku htjet ću ponovno otići u inozemstvo. U Njemačku, Španjolsku ili Italiju. Želim raditi u jednoj od te tri lige. Još uvijek imam ugovor s Dinamom do 2021., ali Bundesliga je svakako moj san - kazao je Bjelica, no Nijemce je najviše zanimalo njegovo mišljenje o Daniju Olmu, novom igraču RB Leipziga.

- Odličan nogometaš i odlična osoba. Odrastao je u Španjolskoj do svoje 16. godine. Nakon toga je došao u Dinamo i nije imao lagan put u prve dvije godine. No posljednje dvije sezone vrlo dobro se razvio te bio naš najbolji igrač. On je bio nezamjenjivi asistent i golgeter u našoj momčadi. Vjerujem da je izabrao pravi klub u RB Leipzigu - odgovor je Dinamovog trenera koji je razveselio njemačku publiku.

- Dečko će pokazati Nagelsmannu koliko je dobar igrač. U Leipzigu sada ima mir i može nastaviti raditi na sebi. Sljedeći skok u veći klub neće se dugo čekati. Nemam ništa protiv Leipziga, to je veliki klub, ali Dani ima potencijal za klubove poput Real Madrida ili Barcelone - dodao je Bjelica.

Linker
23. studeni 2020 14:00