Mihael Mikić
 NENAD DUGI/CROPIX Cropix
MODRO POJAČANJE

Neočekivani povratak bivšeg asa Dinama kući! Izvijestio je i Bišćana da ne ide s reprezentacijom na EURO

Mihael Mikić, dinamovac od malih nogu, zabio je prvi gol za Modre u Ligi prvaka još 1998. godine...
Piše: Tomo NičotaObjavljeno: 21. svibanj 2021. 21:37

Dok se još ne zna kako će izgledati igračka križaljka za novu Dinamovu sezonu, pomalo se kompletira stručni stožer Damira Krznara.


Naime, Dinamov trener i sportski direktor mogao bi idućih dana svojoj ekipi priključiti još jedno poznato ime, bivšeg Dinamovog igrača, Mihaela Mikića. Pomalo iznenađujuće, ako znamo da je Mikić član stožera U-21 reprezentacije i veliki i dugogodišnji prijatelj izbornika Igora Bišćana, međutim, isto tako veliko prijateljstvo povezuje Mikića i Krznara i Mikić je, kako čujemo, vrlo blizu tome da prihvati Krznarov poziv i priključi se Dinamovom stožeru te od 11. lipnja, od prvog dana pripreme, počne raditi u Maksimiru.

image
DUJE KLARIC/CROPIX Cropix

Iako službene potvrde još nema, niti smo ikoga od spomenutih aktera uhvatili za komentar, u nogometnim krugovima priča se da je Mikić već izvijestio Bišćana i suradnike da odlazi u Dinamo te da neće biti s U-21 reprezentacijom u nastavku Eura, bez obzira što se termini ne preklapaju i što mu obveze na Euru ne bi smetale u obvezama s Dinamom.

image
Igor Bišćan i Mihael Mikić
BORIS KOVACEV/CROPIX Cropix


Mihael Mikić, dinamovac od malih nogu, igrač koji je zabio prvi gol za Modre u Ligi prvaka 1998. protiv Porta, kasnije od napadača postao desni bek, drugi je najtrofejniji igrač u Dinamovoj povijesti, kao i Tomislav Butina, osvojio je 16 trofeja, lani ga je prestigao Arijan Ademi, koji ih trenutno ima 19. Sad bi Mikić u trenerskoj ulozi mogao dodatno ukrasiti svoju vitrinu trofejima, možda opet vratiti prevlast u svoje ruke...

image
Tomislav Butina, Arijan Ademi i Mihael Mikić
DAMIR KRAJAC/CROPIX Cropix


Damir Krznar tako će od početka priprema imati trojicu jakih pomoćnika, tu su od ranije Ferdo Milin i Alen Peternac, sad bi im se trebao priključiti Mikić, a naravno, tu su fizioterapeuti, kondicijski treneri, trener vratara, liječnici, analitičar... Međutim, posla ima za sve, utakmica i igrača bit će puno, Mikić je odlučio trenerski se razvijati svakodnevnim radom u klubu, uz prijatelja i stručnjaka Krznara i Dinamo mu je sigurno velika prilika. T. Ničota

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
09. travanj 2024 23:42