Kastrati
 Srdjan Vrancic / CROPIX / CROPIX
POGLED U SUSJEDNO DVORIŠTE

NETKO SE U MAKSIMIRU GADNO ZABUNIO Pred nosom imaju sjajne igrače, a oni dovode strance sumnjive kvalitete! Neće im valjda promaknuti i ovaj dragulj?

POGLED U SUSJEDNO DVORIŠTE Modri bi već ovog ljeta mogli angažirati ponekog talentiranog igrača s Kajzerice, što nije loša opcija
Piše: Mihovil MekićObjavljeno: 10. svibanj 2018. 14:34

Kakav li je to samo paradoks! Dejan Radonjić, kojeg su otpustili iz Dinama pa sad igra za Lokomotivu, bio je igrač utakmice u Ulici pjesnika, a Amir Rrahmani, kojeg je modri klub doveo iz Lokosa, daleko najgori! Netko se tu gadno zabunio.

Srećom, nitko se nije zabunio kad je ugovor s Dinamom potpisao Ivan Šunjić. Taj momak, po nogometnoj vokaciji defenzivni vezni, iznimno je napredovao u posljednjih godinu dana, više nije samo klasični destruktivac, već se ističe i igrom prema naprijed, zna gurnuti pravi pas, točno dodati loptu. Konačno, Dinamu je zabio treći pogodak.

Zapresic, 241117. 
Igraliste SRC Zapresic.
Hrvatski telekom, 1. HNL, prvenstveni susret 17. kolo, Inter Zapresic - Lokomotiva.
Na fotografiji: Ivan Sunjic.
Foto: Srdjan Vrancic / CROPIX
Srdjan Vrancic / CROPIX / CROPIX
Ivan Šunjić

Nitko se ne bi trebao zabuniti ni kad je u pitanju još jedan veznjak iz Lokomotive, Bojan Knežević. Pobogu, ljudi, vratite ga u Dinamo! Taj momak također je sjajno napredovao, na svakoj utakmici Lokosa jedan je od najboljih. Neka nam netko objasni kako to, recimo, Doumbia može igrati u Dinamu, a Knežević ne može? Opet neka zabuna ili...?

Idemo dalje... Fran Karačić! Kako i zašto on već nije u Dinamu? Mladić koji će, po svemu sudeći, kao reprezentativac Australije na Svjetsko prvenstvo u Rusiju, definitivno ima mjesta u plavoj svlačionici, po onome što pokazuje, on bi u Dinamovu rosteru bio prvi desni branič. No dobro, u kuloarima se priča da bi ovog ljeta mogao potpisati za Modre. Netko izgleda ipak dobro skautira i zna nešto o kvalitetama igrača.

Foto: Srdjan Vrancic / CROPIX

U velikoj pobjedi Lokosa protiv Dinama u Kranjčevićevoj nije igrao Lovro Majer, za kojeg većina stručnjaka tvrdi da će u budućnosti biti velika zvijezda. To je još jedan igrač Lokomotive kojeg bi svakako trebalo dovesti u Dinamo, u ovom slučaju Modri ne bi smjeli štedjeti. Majer pokazuje odlike klasnog igrača, a mlad je, pred njim su pravi, veliki nogometni koraci. Po svim karakteristikama koje posjeduje, modri klub nikako ne bi smio u skoroj budućnosti propustiti Lirima Kastratija (19), kao vjetar brzog krilnog igrača. Taj “mali” ima ono nešto...

Srdjan Vrancic / CROPIX
CROPIX
Lirim Kastrati i Ante Ćorić

Gospodo iz Maksimira, pred nosom imate sjajne mlade igrače, ne trebate dovoditi strance sumnjive kvalitete. S obzirom na to kako trenutačno izgleda stoperska linija, mjesta u vašem rosteru imao bi i Ante Majstorović. Pa vidite sad koliko igrača koji igraju u Lokomotivi imaju mjesta u Dinamu.

Da, i nemojte se onda čuditi što vas je Lokomotiva u posljednje dvije utakmice zgazila s 4:1 i 3:1. Znate, ima nešto u kvaliteti igrača...

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
05. svibanj 2024 10:45