Drago Sopta/CROPIX
ČAČIĆ UOČI OSIJEKA

'Nije dobro što Hajduk ima probleme! Bilo bi dobro kada bi nam Bijeli 'disali' za vratom'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 02. ožujak 2012. 16:20

Nogometaše Dinama sutra očekuje prvenstvena utakmica protiv Osijeka na Maksimiru, a trener Ante Čačić otkrio je svoja očekivanja, prenosi službena stranica gnkdinamo.hr.

- Osiječani imaju kvalitetnu momčad i prema njima imamo veliko poštovanje. Gledao sam ih u utakmici protiv Splita i vidio odlično poluvrijeme Osijeka. Sve golove su zabili iz akcija te imali još nekoliko prilika, kazao je strateg Modrih.

- Od prvog trenutka očekujem našu dominaciju i naravno da upišemo nova tri boda. Kada je sastav u pitanju Badelj je preskočio jedan trening i tek ćemo sutra znati hoće li konkurirati za subotnju utakmicu, dok su Šimunić i Bequiraj također pod upitinikom - kazao je Čalčić.

Osim spomenutog trojca u sastavu Modrih neće biti Adrian Calello i Sammir. Trener Čačić kaže kako nema smisla forsirati Brazilca jer je tek ovaj tjedan počeo noramlno trenirati, ali je uvjeren kako bi već protiv Istre mogao b iti spreman.

Jedna od dvojbi jest i ona na lijevom bočnom.

- Ibanez je imao laganih problema s trbušnim zidom pa je, između ostalog i zbog teškog terena, u Karlovcu igrao Pivarić i odlično iskoristio priliku. Već na pripremama je pokazao da može i da se njega s pravom treba ozbiljno računati.

Trener Modrih osvrnuo se i na velike probleme glavnog konkurenta za naslov, splitski Hajduk i izjavu trtenera Bijelih, Krasimira Balakova koji je izjavio kako je 'Dinamo druga dimenzija za Hajduk'.

- Nije dobro kada tako veliki klub ima takve probleme kao što ima Hajduk i naravno da se to odražava na igrače. Za hrvatski nogomet bi bilo dobro kada bi Hajduk 'disao' za vratom Dinamu; to nedostaje nogometu.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
23. rujan 2024 21:31