GORAN MEHKEK/CROPIX
TRANSFER NA POMOLU?

Nijemci lansirali pravu transfer bombu! Apsolutni hit Lige prvaka želi dovesti Brunu Petkovića

Nijemci za sjajnog napadača navodno spremaju ponudu između 15 i 18 milijuna eura
Piše: Davorin OlivariObjavljeno: 03. rujan 2020. 12:33

Leipzig želi dovesti Brunu Petkovića! Priča je procurila iz njemačkih izvora. Klub u kojem igra bivši Dinamovac Dani Olmo htio bih u svojoj momčadi još jednog igrača iz maksimirske šume i prema našim saznanjima, spreman je pustiti ponudu koja se, zavisno od izvora, kreće od 15 do 18 milijuna eura. Hoće li Olmo i Petković opet biti u istoj momčadi? Vidjeti ćemo u danima što slijede, prijelazni rok je još dugačak.

Priča iz Njemačke ide ovako... Trener Julian Nagelsmann svakako želi dovesti jedno jako napadačko ime, drži da je današnjem Leipzigu neophodan pravi centarfor nakon što se Patrick Schick vratio u Romu s posudbe. Sportski direktror Leipziga Marcus Krosche htio je ostanak Schicka na posudbi, ali Roma nije pristala, želi ga prodati za 25 milijuna eura, spominje se da bi kupac mogao biti Bayer iz Leverkusena.

image
GORAN MEHKEK/CROPIX

Zato je Leipzig odmah krenuo u potragu. Prvi 'pick' bio je norveški reprezentativac Alexander Sorloth (24), ali je njegov klub Trabzonspor tražio preveliku odštetu, spominjala se cfira od 25 milijuna eura, što Leipzig ne želi platiti. Jer za tu cifru je onda mogao u svojoj momčadi ostaviti Schicka.

Nakon toga Negelsmann i Krosche su se okrenuli prema drugoj dvojici napadača, Srbinu i Hrvatu. Naime, osim za Petkovića, Leipzig je zainteresiran i za dovođenje srpskog reprezentativaca Dušana Vlahovića iz Fiorentine, kojemi je na Transfermarktu istaknuta cijena od 16 milijuna eura. Prema Transfermarktu Burno Petković vrijedi 11 milijuna eura...

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
17. travanj 2024 12:53