Cropix/Ante Ćizmić
GDJE ĆE ZDRAVKO?

NIŠTA OD LUDE IDEJE Dolazak Zdravka Mamića na Poljud izazvao opću pomutnju!

Uoči velikog derbija Hajduka i Dinama, u medijima su se pojavila i nagađanja 'hoće li i gdje danas na Poljudu biti Zdravko Mamić'.
Piše: Jutarnji.hrObjavljeno: 16. ožujak 2016. 16:14

Dolazak Zdravka Mamića u Split najavio je još u srijedu njegov brat i trener Zoran Mamić, ali ostalo je nejasno gdje će bivši izvršni predsjednik i aktualni savjetnik kluba biti za vrijeme same utakmice.

Naime, Nadzorni odbor Hajduka Mamiću je zabranio dolazak u svečanu poljudsku ložu i službene klupske prostorije još prije dvije godine zbog fizičkog sukoba sa 77-godišnjim Ivom Begom.

U priču se dan uoči utakmice uključio i predsjednik Hajduka Marin Brbić te Zdravku poručio da može kupiti ulaznicu za bilo koju tribinu, i za jug gdje će biti smješteni navijači Dinama, ili za sjever gdje može među Torcidu.

U medijima su se u međuvremenu pojavila nagađanja da će Zdravko Mamić tijekom utakmice sjediti na klupi uz brata Zorana, a po zadnjim informacijama iz Splita, ta je vijest poprilično uzburkala duhove na Poljudu.

Navodno su domaći navijači najavili 'da će biti svega' ako se Mamić pojavi na klupi uz brata Zorana pa je na kraju sigurno jedino to da Zdravko neće biti uz sam travnjak.

Kako doznajemo, cijela je priča počela kao interna šala koja je iz Dinamovog hotela procurila na internet i rekordno brzo izazvala burne reakcije.

Po pisanju Slobodne Dalmacije, Mamić je već sjeo u automobl i navodno krenuo - kući, put Zagreba.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
21. svibanj 2024 22:47