Mario Mandžukić nikako da pronađe klub
 AFP
NEMA TRANSFERA

Ništa od Mandžukića u HNL-u! Osijek mu je ponudio milijun i pol eura godišnje, ali čini se ipak premalo

I da pristane na pola ugovora iz Juventusa, to bi opet bila daleko najveća plaća u povijesti lige
Piše: Sportske novostiObjavljeno: 23. prosinac 2020. 12:27

Božić ipak nije svaki dan. Jest prekosutra, ali nije - danas. Mario Mandžukić, jedan od najubojitijih nogometnih napadača novije hrvatske povijesti neće u Osijek. Nekadašnji igrač europskih velikana poput Bayerna, Atletica i Juventusa neće od proljetne polusezone biti dionik svlačionice Gradskog vrta.

Prema jutrošnjim napisima tportala 34-godišnji napadač bio je "blizu" dolaska u grad na Dravi. Naravno, priče o bitnom smanjenju ugovora, uvjetima, sve je to trebalo upakirati u priču. I samim time, čistom zdravorazumskom logikom postalo je jasno da će Mandžo, iako Slavonac iz Broda, teško odjenuti dres jedinog slavonskog prvoligaša.

image
TOM DUBRAVEC/CROPIX

Mandžukić je u svom zadnjem velikom europsku ugovoru u Juventusu zarađivao nešto malo manje od 4 milijuna kuna mjesečno. Kuna, dakle. Osijek mu je, prema nekim kuloarskim napisima nudio milijun i pol eura godišnje na dvije godine. Premalo, puno premalo, čak i za napadača u poznim nogometnim godinama koji je bez kluba od srpnja.

U svakom slučaju, sjajna je to božićna marketinška bomba, bolje rečeno, samo ispuhani balon koji će iščeznuti jednakom brzinom kao i Božić, koji je već prekosutra. Ali ne danas...

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
02. svibanj 2024 13:17