Foto: Tom Dubravec / CROPIX
NAJLJEPŠI KRAJ SEZONE

NJEMU JE ŽAO ŠTO SEZONA ZAVRŠAVA - 'SADA JE JASNO DA NAM EUROPA NEĆE PROMAKNUTI Kapetan Hajduka obećao: U zadnje dvije utakmice bit ćemo još bolji!

Piše: Tomo NičotaObjavljeno: 15. svibanj 2019. 10:18

Bassel Jradi jedan je od onih Hajdukovih igrača kojima je žao što sezona završava. Zabio je svoj drugi gol za Hajduk, drugu utakmicu zaredom, odigrao dobru utakmicu protiv Rudeša u pobijedi 4:1.

- Da, sad uistinu sve izgleda pozitivnije nego što je bilo kad sam došao. Sve je sada bolje, igramo dobro, a ja sam sretan što sam zabio dva pogotka i što sad igram u prvih 11. Šteta što u sljedećem kolu nećemo imati podršku s tribina, ali vjerujem da nam Europa neće promaknuti - rekao je Jradi, dok je kapetan Domagoj Bradarić podvukao:

- Imali smo puno prilika, možda je ovo i utakmica s najviše šansi, moglo je završiti i većom razlikom. Trebamo još izboriti tu Europu, pokušavamo iz utakmice u utakmicu, igramo jako dobro, no im još prostora za napredak, vjerujem da ćemo u ove dvije utakmice izgledati još bolje. Iako nema publike protiv Istre, ne smijemo se osvrtati na to, trebamo igrati svoju igru.

Hajdukovac na posudbi u Rudešu, Franko Kovačević bio je utučen:

- Možemo samo stisnuti ruku Hajduku, još sam u šoku zbog ovih 1:4, velik je to rezultat. Ovim porazom smo ispali, vjerovali smo da možemo, iako je prva polusezona bila jako loša, sad smo i osvojili dosta bodova, nismo odustali, borili smo se do kraja, ali nažalost nismo uspjeli.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
20. travanj 2024 00:35