Ranko Šuvar/Cropix
NOVI REŽIM U VESLAČKOJ

NK Zagreb uveo dnevnu karantenu: Od 10.00 do 21.00 nitko ne smije van Zagrebella!

Ovakav tip izolacije primjenjuje se u Italiji i podsjeća na radno vrijeme zaposlenika u nekoj firmi, a cilj mu je potpuna homogenizacija momčadi na nadolazeći zadatak
Piše: Toni RoićObjavljeno: 17. svibanj 2011. 13:16

Potpuna mobilizacija zavladala je u Kranjčevićevoj i Veslačkoj pred utakmicu odluke u subotu u Sigetu, a trener Luka Pavlović odlučio se za talijanski model pripreme. Tako će igrači Zagreba cijeli tjedan imati dnevnu karantenu u NC Zagrebello i tek će u devet navečer nakon zajedničke večere moći otići kućama. Još se dvoji hoće li i noć uoči dvoboja s Hrvatskim dragovoljcem u kojem je Zagrebu potrebna pobjeda za prvoligaški ostanak, također provesti u novouređenim apartmanima svog trening kampa. Dnevni program započinjat će ili treningom u 10 sati ili zajedničkim ručkom u jedan popodne.

Ovakav tip izolacije primjenjuje se u talijanskim klubovima i podsjeća na radno vrijeme zaposlenika u nekoj firmi, a cilj mu je potpuna homogenizacija momčadi i koncentracija samo na nadolazeći zadatak, odnosno na važnu utakmicu kakva je zagrebašima na rasporedu u posljednjem ovosezonskom kolu. Isti princip pripreme u Zagrebu će od sljedeće sezone najvjerojatnije uvesti stalno.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
22. rujan 2024 09:33