Foto: Emica Elvedji / CROPIX / CROPIX
POSLIJE JUČERAŠNJE POBJEDE

NOVA HRVATSKA PERJANICA I ADUT Osijek osigurao Europu nakon dugo godina, hoće li ostvariti jednu veliku želju čitavog nogometnog puka?

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 22. travanj 2017. 17:11

Osijek je jučer pobijedio Inter 2:1, ali osim tri boda dobili su nešto još važnije - plasman u europska natjecanja. Momčad s Drave posljednji je put nastupila u Europi prije punih pet godina, a s interesom će se pratiti ždrijeb na ljeto i iščekivati kvalifikacije za Europsku ligu, kao i činjenica koliko će pomoći koeficijentu, kako svome tako nacionalnom...

Osijek je sezone 2012/2013 ispao od švedskog Kalmara s dva poraza (3:1, 3:0) u drugom pretkolu, a kroz povijest su znali odmjeriti snage s uglednim klubovima poput Rapida, Slavije, Anderlechta ili West Hama.

S obzirom na činjenicu da dosta ulažu u momčad i cijeli klub, za vjerovati je da neće imati sporednu ulogu i kako neće plesati samo jedno ljeto, a mnogi se nadaju i da će pripomoći nacionalnom koeficijentu i tako osigurati i drugog predstavnika u Ligi prvaka za Hrvatsku. HNL je već sada prilično blizu tome, a uz novu perjanicu - i to je moguće - a nema sumnje da bi nogometni puk bio oduševljen.

Tablice vam donosi SofaScore - rezultati uživo

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
25. travanj 2024 12:14