SCREENSHOT
RAZGOVOR PRED SVIMA

Nova praksa na Poljudu? Evo što je novi trener napravio igračima Hajduka nasred travnjaka nakon utakmice

‘Moram reći da ukupno zasada nismo napravili ništa. Pravi posao nas tek čeka‘, kaže Talijan.
Piše: J. Radić/Sportske novostiObjavljeno: 03. veljača 2021. 22:01

Odmah nakon utakmice 19. kola domaćeg nogometnog prvenstva između Hajduka i Istre 1961, domaći su nogometaši nasred Poljuda imali - sastanak. Okupio ih je trener Paolo Tramezzani da im nešto kaže, vjerojatno da ih obodri nakon pobjede protiv posljednjeplasirane momčadi HNL-a od 1:0.

- Jako važna utakmica za nas je u sljedećem kolu, ali za nas je ionako svaka utakmica važna. Počeli smo utakmicu dobro, ali nakon jedanaesterca kao da nismo bili u utakmici. Napravili smo neke dobre stvari u susretu sa Istrom, ali moram reći da ukupno zasada nismo napravili ništa. Pravi posao nas tek čeka - rekao je Tramezzani, a zamoljen je i da prokomentira neobičnu situaciju nakon susreta, kada je sve igrače okupio pored igrališta i nešto im govorio.

- Ne mogu vam reći što sam rekao igračima!

Jeste li ih ohrabrili, dali im novi poticaj...

- To neka ostane između nas', bio je rezolutan Talijan.

S druge strane, trener Istre Fausto Budicin priznao je da će za domaću utakmicu morati povući neke druge taktičke poteze.

- Teška utakmica, trebamo misliti na sebe, na našu igru. Ako budemo imali igru i fokus kao u nastavku utakmice sa Hajdukom, imamo šansu u sljedećim utakmicama. Nisam zadovoljan kako je većina igrača ušla u utakmicu. U sljedećoj utakmici protiv Dinama nećemo imati što tražiti ako budemo igrali kao danas u prvih pola sata. I ja moram biti bolji, moram dovesti momčad u što komforniju zonu kako bi na terenu mogli pružati maksimum.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
18. travanj 2024 16:58