Ronald Goršić/CROPIX
SAD JE VEĆ LJUT

NOVA PRIJETNJA 'Eduardo, javi mi se radi nagodbe, ili ćeš u zatvor zbog prijevare!

Poručujem Eduardu da mi se javi u sljedećih nekoliko dana zbog nagodbe. Ukoliko se ne javi, protiv njega ću podnijeti i kaznenu prijavu zbog prijevare! - kaže Mamić
Piše: Davorin OlivariObjavljeno: 09. studeni 2010. 09:49

Nakon intervjua koji je Eduardo dao Sportskim novostima, izvršni dopredsjednik Dinama Zdravko Mamić kaže:

- Poručujem Eduardu da mi se javi u sljedećih nekoliko dana zbog nagodbe. Ukoliko se ne javi, protiv njega ću podnijeti i kaznenu prijavu zbog prijevare!

Gazda Dinama ljut je zbog izjava hrvatskog reprezentativca i nastavlja.

- Zbog prijevare Eduardo može završiti u zatvoru, a to bi mu uništilo karijeru! Nije mi namjera uništiti njegovu karijeru, iako je nepošten i nekorektan.

Mamić je demantirao Eduardovu izjavu da kod potpisivanja ugovora nije dovoljno poznavao hrvatski jezik.

- Ugovor je napravljen na hrvatskom i portugalskom jeziku, potpisan i ovjeren kod javnog bilježnika i ovlaštenog sudskog tumača i prevoditelja. Ugovori su tu da se poštuju.

Usput je Mamić kazao i nešto o građanskoj inicijativi 'Zajedno za Dinamo’ koja se okomila na njega zbog najave tužbe protiv Eduarda.

- Postojanju te fantomske udruge jedini i isključivi cilj jest rad protiv interesa Dinama. Nisu se javili kad je Zvonko Zubak preko Dinama želio naplatiti raketne bacače, nisu se javili kad su se razni hohštapleri Bokšići obrušavali na klub, rušili tradiciju u trenucima kad uskoro slavimo 100. godišnjicu, nisu se oglasili kad je Dinamo kažnjavala Uefa i bio na pragu izbacivanja iz Europe, šutjeli su kad su nam prekinuli gradnju igrališta s umjetnom travom koje smo počeli graditi za našu nogometnu školu, nije ih briga što igramo na ovakvom stadionu i što se ništa ne poduzima da gledatelji i navijači mogu normalno gledati utakmice...

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
12. svibanj 2024 07:03