Ivica Ivušić
 TOMISLAV KRISTO/CROPIX Cropix
HEMATOM SE ZAVUKAO...

Nova uzdanica Vatrenih mora na operaciju?! Nakon sudara s igračem Dinama terapije ne daju rezultata...

Iako se pretpostavljalo da će oporavak trajati nekoliko dana, bile su to pogrešne prognoze.
Piše: Gradimir ĐukarićObjavljeno: 23. listopad 2021. 12:26

Oporavak Ivice Ivušića neplanirano se oduljio, a njegovi problemi s hematomom kojeg vuče već četvrti tjedan morat će se vrlo vjerojatno riješiti manjim operativnim zahvatom.

Ivušić je zadobio neugodan udarac u butni mišić prilikom intervencije doslovno u posljednjim sekundama utakmice protiv Šibenika na Šubićevcu i sudara s Antonijom Marinom, a od tada je na terapijama koje zasad ne daju rezultata.

Prvobitne prognoze, zapravo nadanja, kako je oporavak reprezentativnog vratara samo pitanje dana, pokazale su se pogrešnima.

image
Ivica Ivušić
SRDJAN VRANCIC/CROPIX Cropix

- Hematom se zavukao između mišića i ne postoji način da ga se razbije, fizioterapeuti ne mogu doći do tog mjesta. U ponedjeljak bi se trebalo odlučiti o tome hoće li ići na operaciju ili ne - objasnio je trener Nenad Bjelica.

Tražili su u klubu rješenje, kontaktirali liječnike, fizioterapeute, a njihova je preporuka operativni zahvat, nakon kojeg slijedi desetak dana oporavka. Nažalost, to znači ne samo da će sjajni vratar propustiti iduće četiri utakmice svoje momčadi, tri prvenstvena i kup-ogled, već i novo reprezentativno okupljanje hrvatske nogometne selekcije.

- Prije zadnjeg prvenstvenog ciklusa neće biti spreman, možda tek za utakmicu protiv Dinama na Maksimiru. Zakompliciralo se, imao je faze kada je bio bolje pa lošije. Konzultirali smo stvarno najbolje liječnike, najbolje fizioterapeute i oni kažu kako će najvjerojatnije biti potrebna operacija kako bi se izvadio taj hematom i na taj način mu se oslobodio pritisak među mišićima - otkrio je trener nogometaša Osijeka, Nenad Bjelica.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
26. travanj 2024 03:07